<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.95

Ütős tippel jövünk a Bundesligából

A Mönchengladbach közepesen kezdte a szezont, szombaton otthon léphet pályára az Ingolstadt ellen, mi pedig gólokkal kombinált hazai sikere fogadunk.
Német bajnokság
Mönchengladbach - Ingolstadt
Szombat, 15:30 óra

A Borussia eddig nem szerepel rosszul a Bundesligában, mindössze egy freiburgi betli rontja el az összképet. Jelenleg 4 meccset követően 7 egységgel a 8. helyet foglalja el André Schubert alakulata. A Borussia Parkban megnyerte mindkét bajnokiját, a Leverkusent és a Brémát is overes meccsen intézte el (2-1, 4-1). A gárda érintett a BL-ben is, ám ott nem volt sikerélménye: a Manchester City 4-0-lal küldte haza Raffaeléket. A formájuk nem rossz, múlt szombaton kivégezték a Werdert, szerdán pedig értékes ikszet értek el Lipcsében (1-1). A keret nem lesz teljes, Alvaro Dominguez és Herrmann sérült, Doucoure bevetése kérdéses.

Az Ingolstadt májusban magabiztosan őrizte meg élvonalbeli tagságát, 40 ponttal a középmezőnyben zárt. Az idén is ilyen céllal vágtak neki a pontvadászatnak a júliusban kinevezett Markus Kauczinski vezérletével. Nem lesz könnyű esztendeje a piros-feketéknek, akik beragadtak a rajtnál: egy hamburgi remi után háromszor kaptak ki Hartmannék, igaz, a sorsolásuk sem volt könnyű, hiszen találkoztak a Bayernnel és a Herthával is. Viszont a hétközi játéknapon azért illett volna pontot szerezniük otthon Rogeréknek a Frankfurttal szemben (0-2). Egyelőre tehát 1 ponttal és 2-8-as gólkülönbséggel szerénykedik a társulat. Ma sem vár rájuk könnyű feladat, még úgy sem, hogy a szakvezetés csak a támadó középpályás, Kittel szerepeltetését nem veheti biztosra.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

1920904Mönchengladbach és 1.5 gól felett1.95

A Borussia támadópotenciáljában bízunk, ezért is szavazunk bizalmat Hazardéknak. Azt gondoljuk, hogy győznek a zöld-feketék, és lesz legalább két találat a mérkőzésen. Tippünk így: 1-es és +1,5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!