<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 3 bajnokság, 4 tipp, 4.88-as odds

Finn, holland és német bajnokságok tippjeit gyűjtöttük össze a hét utolsó napjára, melyekkel közel ötszörös pénz hozható össze.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

14535. Twente - Vitesse, 2.5 gól felett (1.45) - holland bajnokság, 14:30

A Twente a 10., míg a vendég Vitesse a 6. pozícióból várhatta a 7. fordulót a holland élvonalban. A házigazda 3-0-3 mérleggel rajtolt, otthon az Excelsior ellen ugyan kikapott (1-2), a Sparta-ADO kettős elleni meccseket azonban behúzták. A hétközi kupafordulóban búcsút intettek a Holland Kupának, miután az Utrecht 3-1-re nyert náluk, így marad a gárdának a bajnokságban való bizonyítás. A Vitesse 10 pontos, idegenben 3 meccsen 6 pontot gyűjtött össze, de az Ajax ellen elszenvedett 0-1-es vereség abszolút a vállalható kategóriába tartozik. A Twente csapatával ellentétben nem okozott neki gondot nyerni a kupában, igaz ellenfele is sokkal gyengébb volt, a De Vijk csapatán 7-2-vel gázoltak át. A Twente védelme rémesen gyenge egyelőre, ugyanakkor támadásban bármikor képesek villanni. Közös meccseik is rendre eseménydúsak, a legutóbbi 4 bajnokijuk mindegyike hozott legalább 3 találatot. Ezt várjuk vasárnap délután is.

29159. Hoffenheim - Schalke, mindkét csapat szerez gólt (1.45) - német bajnokság, 15:30

Két nyeretlen csapat találkozik ma délután. A hazaiak amellett, hogy még nem örülhettek sikernek, őrzik veretlenségüket. Mind a négy bajnokijukon döntetleneztek, otthon a Wolfsburggal és a Lipcsével, tehát nem könnyű ellenfelekkel. Gólkülönbségük négy fordulót követően 7–7. A hétközi játéknapon közel álltak első győzelmük megszerzéséhez, ám a Darmstadt a 92. percben egyenlített. A Schalke eddig hatalmas csalódást okoz, a kékek elvesztették mind a négy Bundesliga-fellépésüket. Gólkülönbségük 1–8 - szerdán a Kölnnek találtak be először Huntelaarék, de kaptak is rá hármat. Berlinben és Frankfurtban is gólképtelenek maradtak a gelsenkircheniek. A Hoffenheim védelme nem stabil, de a Schalkéé sem. Mindkét oldalon lesz sok helyzet, és várhatóan legalább egy-egy gól.

14718. Feyenoord – Roda (0-1), 1 (1.55) – holland bajnokság, 16:45

Rotterdam focilázban ég, hiszen hat győzelemmel indított az Eredivisiében a Feyenoord, és semmi sem utal arra, hogy vasárnap délután ne jöjjön a hetedik bajnoki diadal. A Roda látogat ugyanis a De Kuipba, amely még nyeretlen, három-három döntetlennel és vereséggel szerénykedik. A legutóbbi két fellépésüket bukták a vendégek, ráadásul négy meccs óta nem szereztek gólt, ez pedig nem sok jót ígér a hat bajnokin 16 találatnál járó Kuyték ellen.

Amíg hazai oldalon nincs új sérült, az alapcsapat valamennyi tagja hadra fogható, addig a Roda nem számíthat például a Herenveen ellen kiállított Kumra és Ajagunra. A vendégek a héten 4-0-ás vereséget szenvedtek a kupában, előtte hármat és kettőt kaptak, minden sorozatot beleszámítva 0-10 a legutóbbi öt találkozó gólmutatója. Nagyon úgy fest, hogy a Feyenoord méri rá az újabb csapást...

44862. Ilves - PS Kemi, 1 (1.50) - finn bajnokság, 17:30

A finn bajnokságból már csak öt forduló van hátra, és a hazai együttesnek még reális célja lehet a dobogó, és így a nemzetközi kupaszereplés. A gárda 47 ponttal a harmadik helyet foglalja el a tabellán, otthonában az egyik legjobb, statisztikája 8-4-1, gólkülönbsége 16–6. A védelme stabil, és a formája is nagyon jó: hat bajnokit vívott meg vereség nélkül. Mind pontra szüksége van, mert akár még előre is léphet, viszont be is előzhetik a mögötte érkező riválisok. A Kemi a kilencedik 34 ponttal, de még nincs teljes biztonságban. Egy-két pontra még szüksége lesz ahhoz, hogy elkerülje az osztályozót. Vendégként eddig nem volt hatékony (3-3-8), és az elmúlt hetekben el is fogyott a gárda lendülete, négyszer kapott ki sorozatban. Ma sem lesz esélye még a döntetlenre sem. A tavaszi vereségért visszavág az Ilves, ezúttal ő nyer.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!