<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.60

Íme a nyerő tipp az Atlético meccsére

Az Atlético fontos pontot szerzett a Barca otthonában, vasárnap délután viszont egy jóval könnyebbnek tűnő feladat vár rá Madridban a Depor ellen.
Spanyol bajnokság
Atlético Madrid - Deportivo
Vasárnap, 16:15 óra

Simeone mester csapata 5 fordulót követően 9 egységgel a 4. helyről várta a játéknapot. A fővárosiak még veretlenek, háromszor remiztek (Aleves, Leganes, Barcelona), kétszer nyertek (Celta, Sporting). A formájuk egyértelműen felfelé ívelő, ugyanis a két fölényes siker mellett győztek Eindhovenben a BL-ben is, majd szerdán este a Camp Nouból loptak pontot (1-1). Kokéék elképesztő szervezett játékra képesek, a La Ligában eddig mindössze két gólt kaptak, ugyanakkor már 11-et rúgtak. A támadósor félelmetes, már tavaly is az volt, de most Gameiróval kiegészülve még veszélyesebbek a csíkosak. A keretben Tiago, Cerci és Moya nem bevethető, az alapcsapat rendelkezésre áll.

A Depor győzelemmel kezdte a szezont (az Eibart gyűrték le a Riazorban a kék-fehérek), azóta viszont négy mérkőzésen nyeretlenek maradtak. Közben két idegenbeli iksz azért összejött az Alavesnél és a Betisnél (mindkettő 0-0), otthon azonban kikaptak a Bilbaótól és a Leganestől is Gaizka Garitano fiai. A La Coruna-i együttes eladta legjobb támadóját (Lucas), és noha igyekezett igazolni a csatársorba, egyelőre elmaradnak a gólok: 5 fellépésen mindössze háromszor voltak eredméynesek a galíciaiak. A keretben Sidnei és Fernando Navarro sérült, tehát két bekk marad ki a csapatból.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

31862HHendikep 0-11.60

Torresék sokkal erősebbek mai riválisuknál, ez gólokban is megmutatkozik majd. Kötve hisszük, hogy a La Coruna-i alakulat betalál, így a hendis hazai sikerre nagy esély van. Mi erre fogadunk...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!