<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 2 sportág, 3 tipp, 3.96-os odds

A svéd labdarúgó élvonalból két tippel is érkezünk hétfőre, emellett pedig a wuhani női tenisztornán is van egy meglátásunk.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

13607. S. Errani - B. Strycova, 2 (1.60) - tenisz, Wuhan női egyes 09:00

Rangos versenyre kerül sor hétfőtől a kínai Wuhan városában, ahol többek közt a világelső Kerber, és az éllovasok nagyja pályára fog lépni. Mi az olasz Errani, és a cseh Strycova mérkőzését választottuk. Bár az egymás elleni mérleg nem éppen a cseh teniszező felé billenti a mérleget, hiszen eddig nem igen volt sikerélménye Errani ellen, ám a fogadóirodák és mi is úgy gondoljuk, itt lehet meg az első sikere Strycovának. Az idei éve meglehetősen jól alakul. Volt már döntője is,Birminghamben Madison Keys-től kapott ki. Több jó nevet is elkapott már a 2016-os szezonban, és az sem véletlen, hogy már a 21. helyen tanyázik a világranglistán. Kellemetlen, pörgetős tenisze van a korábbi Roland Garros döntős Erraninak, viszont nem mondható agresszívnak. Szervában pedig bőven található különbség, már ami az erősséget illeti. Most jöhet el a cseh teniszező ideje, ha csak az önbizalomra, és az idei eredményekre alapozunk. Strycova győzelmét várjuk az első fordulóban.

16700. Göteborg - Östersund, 1 (1.65) - svéd bajnokság, 19:00

A Göteborg a negyedik a bajnokságban, 39 pontja van, előzni viszont még nem tud, mivel nagy a lemaradása az AIK-kal szemben. Otthonában nagyon erős, statisztikája 8-2-1, és a formája sem rossz: idegenbeli döntetlen után otthon győzött a hét elején. Az Östersund újonc a ligában, biztosan bennmarad az élvonalban. A piros-feketék 32 pontosak, idegenben viszont nem meggyőzősek (2-4-5). Az utolsó két bajnokijukat úgy veszítették el, hogy gólt sem rúgtak. Ma is nehéz kilencven perc vár rá, a Göteborg otthon behúzza a három pontot.

46531. Falkenberg - Hammarby, 2.5 gól felett (1.50) - svéd bajnokság, 19:00

A 24. fordulóban a sereghajtó a tizedik helyezettet fogadja. A hazaiak már készülhetnek a másodosztályra, csak kilenc pontjuk van, leszakadtak a mezőnytől. Otthon 1-1-9-es mérlegük pocsék, gólkülönbségük 11–29. A formájuk is lesújtó, négyszer kaptak ki egymás után. Meccseik mintegy 75 százalékában esett legalább három gól. A Hammarby elszakadt a veszélyes zónától, 29 pontja van már. Vendégként 3-3-5-ös statisztikát hozott össze, gólkülönbsége 14-18. A jó szériáját megszakította a Hacken, fordulatos mérkőzésem nyert otthonában (2–3). A Hammarby támadósora erős, ma is esélyes a győzelemre. Július közepén 3-3-ra végeztek fordított pályaválasztással. Ma is gólok várhatóak.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!