<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.45

Ez lehet a hétfő egyik tuti tippje

A kiesés elől menekülő, rémes formában lévő Sundsvall hétfő este a gyakorlatilag tét nélkül focizó Häcken együttesét látja vendégül, mi pedig gólgazdag 90 percre számítunk.
Svéd bajnokság
Sundsvall - Häcken
Hétfő, 19:00 óra

Az előző szezont tükrében nem meglepő, hogy a házigazda Sundsvall csapata ezúttal is a bennmaradásért harcol a svéd élvonalban. Tavaly 7 ponttal elkerülték a veszélyzónát, most azonban sokkal közelebb állnak hozzá, egyelőre a Helsingborg csapatával vívnak nagy csatát a már bennmaradó 13. helyért. Rémes formában van az együttes: 9 tétmeccse nem tudott nyerni, ezalatt kiesett a kupából az alsóbb osztályú Norrtalje ellen és 8 bajnoki meccset hozott le nyeretlenül.

Most pedig érkezik a pazar formában lévő Häcken, amely legutóbbi 4 bajnokiját veretlenül hozta le, a kupában pedig kiütéses győzelmet ünnepelhetett (Växjö 11-1). A támadójáték remekel, a kupameccset leszámítva az elmúlt 4 tétmeccsén 10 alkalommal volt eredményes, egyetlen probléma, hogy a védelem elképesztően gyenge lábakon áll. A Hammarby-Göteborg-Gefle hármastól 2-2 gólt kaptak, de bevette a kapujukat az Östersund is. Komoly tét már nincs a csapat számára, hiszen a dobogó elúszni látszik.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

46587HMindkét csapat szerez gólt (IGEN)1.45

A Sundsvall védelme katasztrofális, ugyanakkor az is tény, hogy legutóbbi 3 bajnokijának mindegyikén be tudta venni az ellenfelek kapuját. Ez a szintén gyenge védelemmel bíró Häcken ellen jó előjel lehet, azonban azt is nehezen tudjuk elképzelni, hogy a vendégek ne találjanak be a kapuba a 90 perc folyamán. A házigazdának kellenek a pontok a meneküléshez, támadnia kell, ez pedig eseménydús 90 percet eredményezhet.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!