<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 5 tippel 11.94-es odds

Közel 12-szeres pénz nyerhető azzal az 5 tippel, amelyet itt gyűjtöttünk egy csokorba: tenisz, norvég foci és BL szerepel a kínálatban.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

29928. J. Konta - Shu. Zhang, Konta 2:0-ra nyer (1.75) - tenisz, Wuhan női egyes, 13:00

Folytatódnak a küzdelmek a wuhani női tenisztornán, ahol a magyar származású Konta találkozik a mostanában szép sikereket is elkönyvelő kínai Zhang ellen. Bár a kínai élvezheti a hazai pálya előnyét, azt sem szabad figyelmen hagyni, hogy ellenfele is top formában várhatja a találkozót. Zhang a szebb napokat is megélt Shuai Penget győzte le az első körben, Konta pedig Annika Becket. Konta Johanna még versenyben van azért, hogy ott lehessen az év végi világbajnokságon, amelyre akár csak az előző évi formáját és mentalitását tekintve, senki sem számított. Jelenleg a 13. a világranglistán, töretlenül lépked előre a ranglistán, amelyhez kiváló tenisze is párosul. A US OPEN-en sokáig juthatott volna. Az amerikai nyílt teniszbajnokságon álomszerű játékkal verte Belinda Bencicet, majd a negyedik fordulóban a lett Sevastova állította meg. Ha azt a formát elő tudja venni, amelyet a svájci ellen mutatott, akkor meglehet a következő kör. Háromszor találkoztak eddig. Két Konta és egy Zhang győzelem. Most Konta győzelmére fogadunk, méghozzá két játszmában.

41515. Sandefjord - Fredrikstad, 1 (1.70) - norvég másodosztály, 19:00

Két, a bajnokságban jó formát mutató csapat találkozik egymással. A házigazda a feljutást tűzte ki célul, jelenleg a második helyen áll, 47 pontos, de az osztályváltás még nem garantált. Otthonában kimondottan erős, 8-2-2-es statisztikája erről tanúskodik. Az utolsó három hazai fellépésén nem hibázott, és augusztus közepe óta nem vesztett bajnokit. A kupából kiesett, így most már csak a pontvadászatra koncentrálhat. A Fredrikstad a középmezőny tagja, 31 pontosak, még figyelniük kell a kiesés elkerülésére. Vendégként nem igazán hatékony a gárda, statisztikája mindössze 2-4-6. A piros-fehérek jó passzban vannak, legutóbb augusztus elején buktak tétmeccsen. Ma megtörik a sorozatuk, az otthon erős Sandefjord győz.

18857. Dortmund - Real Madrid, mindkét csapat szerez gólt (1.40) - Bajnokok Ligája, 20:45

Két, győzelemmel rajtoló együttes csap össze egymással az F-csoportban, pikáns mérkőzésre van tehát kilátás. A Dortmund hengerelt a meccset eltaktikázó Legia otthonában a nyitányon és 6-0-ás győzelemmel mosta le a pályáról a lengyel gárdát. Ezzel megalapozta a továbbjutását a német együttes, amely ebben a szezonban megállíthatatlannak tűnik. A bajnokságban 4-0-1 mérleggel áll, csak a Lipcse otthonában botlott, a legutóbbi 3 bajnoki találkozóján 14 gólt szerzett.

A Real oldalán döcög az a bizonyos szekér, még nem igazán sikerült felpörögnie Zidane csapatának. Ezt mi sem jelzi jobban, mint hogy a Sporting az utolsó percekig őrizte előnyét Madridban, a bajnokságban pedig zsinórban két nyerhető meccset bukott el a társaság. Előbb a Villarreal rabolt pontot tőlük (1-1), legutóbb pedig a Las Palmas csapatával nem bírtak CR-ék (2-2). A Bale-Benzema-Ronaldo hármast persze nem lehet leírni sosem, de ugyanez igaz a Dortmund oldalán Aubameyang-ra, Götzére és Castro-ra. Remek támadósorok és sebezhető védelmek találkoznak, ez pedig könnyen egy gólváltásos mérkőzésben realizálódhat.

20330. Dinamo Zagreb – Juventus, 2 és 4.5 gól alatt (1.55) - Bajnokok Ligája, 20:45

Az olasz bajnok Juventus döntetlennel kezdett, saját pályáján nem tudott gólt lőni a Sevillának, így nem engedheti meg magának, hogy ne nyerjen a Dinamo Zagreb vendégeként. Hiába lesz kissé tartalékos (Marchisio, Rugani, Asamoah nem játszhat, és Benatia szereplése is kérdéses) a Juve, klasszisokkal erősebb a házigazdánál, nem nagyon lehet kérdés, ki győz.

Különösen, hogy a Dinamo lendülete jelentősen alábbhagyott az utóbbi hetekben: a lyoni zakót megelőzően az eszékiektől is kikapott a csapat, majd a Rijeka páholta el 5-2-re. Az edzőváltás óta jobban teljesítenek Pavicicék, de az olasz rivális más kávéház. Ami pedig a gólokat illeti, a Zagreb minden bizonnyal a védekezésre helyezi a hangsúlyt, a bombaerős hátvédsorral rendelkező Juventus pedig aligha fog rohanni, ha megszerzi a megnyugtató egy-két, maximum három találatát.

13761. Sporting CP - Legia Warszawa, a Sporting szerez legalább három gólt (1.85) – Bajnokok Ligája, 20:45

A múlt héten edzőváltáson átesett Legia ezúttal a Sportinghoz utazik, és – ahogy azt külön cikkünkben is hangsúlyoztuk – enyhén szólva sem esélyes. A magyar válogatott Nikolics együttese beragadt a lengyel bajnokságban, a formája rémes, a BL-debütálás pedig sokkal rosszabb nem is lehetett volna, hiszen Varsóban kapott ki 6-0-ra a Dortmundtól. Nekünk úgy tűnik, hogy a Legia nem üti meg a BL-csoportkör szintjét, óriási csoda lenne, ha kedden pontot tudna szerezni.

A Sporting ugyanis nagyszerű együttes, amely a 88. percben még vezetett Madridban az első fordulóban. A lisszaboniak a Primeira Ligában is jól tolják, egyetlen vereség mellett öt győzelmük van, hat meccsen 13 gólt szereztek, a hazai mutatójuk pedig négy meccs, négy győzelem (11-3-as gólkülönbség). Martinsék kettőt-kettőr gurítottak a Maritimónak és az FC Portónak, hármat a Moreirensének, legutóbb pedig négyet az Estorilnak. Nem hinnénk, hogy a Legia megússza három alatt…

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!