<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.75

Erre fogadj a Sevilla-Lyon BL-derbin

A Sevilla fontos ponttal gazdagodott Torinóban a Juve vendégeként, kedd este pedig győzelemmel folytathatják a BL-csoportkört a sérülésekkel küzdő Lyon ellen.
Bajnokok Ligája
Sevilla - Lyon
Kedd, 20:45 óra

Az Európa-liga címvédője a H csoportba nyert besorolást a Juventus, a Lyon és a Dinamo Zagreb társaságában. Az első játéknapon Jorge Sampaoli alakulata értékes döntetlent ért el az olasz bajnoknál, míg a másik meccsen a gallok magabiztosan verték a horvátokat (3-0). Az andalúz alakulat a hétvégén elveszítette veretlenségét a La Ligában: a déliek 3-1-es vereséget szenvedtek a San Mamesben. A Ramon Sanchez Pizjuanban eddig hibátlanok Nasriék - az előző kiírásban is e kétarcúság jellemezte a piros-fehéreket. A keretben Soria (0/0), Carrico (1/0), Rami (3/0), Krohn-Dehli (0/0) és Trémoulinas (0/0) sérült, Kolodziejczak (3/0) viszont visszatérhet, miután letöltötte eltiltását. A hadrend nem változik, marad a 4-2-3-1-es felállás.

A francia ezüstérmes jól kezdte a pontvadászatot, két sikert követően azonban visszaesett a fehérek teljesítménye. Azóta öt bajnokija közül csak egyet nyert meg Bruno Génésio legénysége, a hétvégén a Lorient-nál maradtak pont nélkül Fekirék. A BL-ben a Dinamo Zagrebet tükörsimán verték két hete Rafaelék, pedig már akkor sem volt bevethető Lacazette, a társulat gólgyárosa. A lyoniak idegenben meglehetősen sebezhetőek az idei szezonban, és Sevillában sem lesz könnyű dolga a gárdának. Lacezette (4/6), Grenier (3/0) és Jallett (0/0) sérült és biztosan nem lesz ott a csapatban, Rafael (7/0) pályára lépése pedig kérdéses a védelemben.

20338. Sevilla - Lyon, 1 (1.75) - Tippmix

A Sevilla hagyományosan erős hazai környezetben, ráadásul egy sérülésekkel bajlódó Lyon érkezik kedd este hozzájuk, amely nem sok jó ígér a vendégek számára. Minden bizonnyal a hétvégi bajnokin is fél szemmel már erre a derbire fókuszált a Sevilla, amely ha nem is könnyen, de begyűjtheti a továbbjutáshoz gyakorlatilag elengedhetetlen 3 pontot a Lyon ellen.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!