<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.60

Lisszabonban folytatódhat Nikolicsék mélyrepülése

A Real otthonában kevés hiányzott a meglepetéshez, így viszont Lisszabonban fokozottan érvényes a Sporting számára, hogy kötelező a győzelem Nikolicsék ellen.
Bajnokok Ligája
Sporting CP - Legia Warszawa
Kedd, 20:45 óra

A Sporting májusban ezüstérmet szerzett hazájában, a nyáron átalakult a kerete, de Jorge Jesus vezetőedző igyekezett megfelelő játékosokkal pótolni a távozókat. A zöld-fehérek jól kezdték a pontvadászatot, hat meccsükből csak egyet veszítettek el, pénteken az Estorilt intézték el Dosték magabiztosan. A BL-ben is szervezetten és veszélyesen futballoztak Bruno Cesarék a BernabÉuban, ám ez nem ért pontot, a Real a ráadásban fordítani tudott (2-1). A keretben Lukas Spalvis (0/0), azaz egy támadó sérült.

A Legiánál áll a bál, a bajnok mélyrepülésben van, mindössze a 14. hazája pontvadászatában. Nikolicséknál meg is elégelték az eredménytelenséget, a régi edzőt menesztették, helyére Jacek Magiera ült le a padra. A fővárosiak 10 mérkőzésen 10 egységig jutottak a bajnokságban, a BL-ben pedig súlyos vereséget szenvedtek otthon a Borussia Dortmundtól (0-6). A hírek szerint Kucharczyk (6/1) bajlódik sérüléssel a középpályán, az ő pótlását mindenképp meg kell oldani. Nikolics a Dortmund ellen csak csereként kapott lehetőséget, a legia.com oldal várakozásai szerint azonban ezúttal ott lehet a kezdőben.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

13736HHendikep 0-11.60

Valami nagyon nem stimmel a varsóiaknál, és kötve hisszük, hogy az otthonában parádézó Sporting ellen lábalnak ki a gödörből a lengyelek. Győz a Sporting, méghozzá jó eséllyel legalább kettővel. Tippünk így: hendis H!

Várható kezdők

Sporting CP: Rui Patricio – Joao Pereira, Semedo, Coates, Jefferson – Ruiz, Carvalho, Silva, Gelson – Dost, Alan Ruiz

Legia: Malarz – Bereszyński, Pazdan, Czerwiński, Hlousek – Jodłowiec, Moulin – Guilherme, Radović, Langil - Nikolics

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!