<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

101-szeres pénzt ér a Nikolics-tripla

Sokat érhet a Legia Warszawa sikere ám, ám a Dortmund elleni K.O. után enyhén szólva sem a lengyel csapat az esélyes Lisszabonban...

Elég finoman fogalmazunk, ha azt mondjuk, hogy a Dortmund elleni 0-6 és az Ekstraklasában mutatott elképesztő bukdácsolás miatt nem éppen a bukmékerek favoritja a Legia Warszawa a Sporting ellni BL-csoportkörös meccs előtt.

Nikolicsék kedden 20:45-től ütköznek az elmúlt szezon során hosszabb idő után magukra találó lisszaboniakkal, társoldalunk, a Rangadó.hu pedig most a bet365 mérkőzésre adott oddsai közül szemezgetett.

Kezdjük mindjárt egy olyannal, ami számunkra alighanem igen kedves lenne, de nem is túl valószínű: Nikolics mesterhármasa 101-szeres pénzt hozhatna a konyhára, és már a dupla is 23-as oddsszal szerepel a listán (az igazsághoz hozzátartozik, hogy előbbi szám egy évvel ezelőtt még alighanem jóval magasabb lett volna, de a Leicester bajnoki címe óta óvatosabbak a fogadóirodák).

Arra, hogy a magyar csatár a mérkőzés folyamán legalább egy gólt szerez, már nem is kifejezetten magas a szorzó, hiszen 100 forintból csak 400 jöhetne vissza. Nem úgy magára a Legia győzelmére: a formán kívüli varsói gárda sikere 15-szörös oddsot kapott, míg az, hogy nem kapnak ki, 4-est.

Sokkal valószínűbbnek tartják, hogy a Sporting már a félidőben is vezetve nyer (1.66), ugyanez lengyel részről már 21-szeres oddsot ér. A bet365 egyébként azt nem tudja eldönteni, melyikre van több esély: hogy a Legia gólt ér el vagy hogy nem – mindkét eshetőségre 1.83-as szorzót adnak.

Nikolics videotonos korszakában mestere volt a kései találatoknak. Nos, akár ő, akár más most a 77. perc után talál be, az 1.83-szoros pénzt érhet az arra fogadóknak.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!