<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.85

Messi nélkül a Barca, ez a tuti tipp!

A Barca nem kímélte az első körben a skót Celtic csapatát és vélhetően a Gladbach otthonában sem óvatoskodik majd. A gólokkal kombinált vendégsiker komoly értéket rejt.
Bajnokok Ligája
Mönchengladbach - Barcelona
Szerda, 20:45 óra

A német együttes a 4. helyen zárt májusban, sikerrel vette a selejtezőt, így jutott az elitliga főtáblájára. A bajnokságban eddig felemásan szerepelnek André Schubert fiai: otthonukban mindenkit elvertek - legutóbb az Ingolstadtot (2-0) -, idegenben viszont kevésbé meggyőzősek, statisztikájuk 0-1-1. A BL-ben eddig egy meccsen vannak túl Sommerék: a bombaformában lévő manchesteri alakulattal szemben kapituláltak simán (4-0). A keretben vannak fontos hiányzók, Alvaro Dominguez (0/0), Strobl (3/0), Raffael (3/2) és Herrmann (1/0) biztosan kihagyja a találkozót, Drmic (0/0) és Doucoure (0/0) bevetése kérdéses. A felállás ezúttal is 3-5-2 lehet, amely 5-3-2-vé is módosulhat alkalomadtán.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

1271606Barcelona és 2.5 gól felett1.85

A Barca a hektikusabb szezonkezdet után most már régi önmagát idézi, a BL-ben a Celtic kapott egy hetest Suarezéktől, a La Ligában pedig a Sporting otthonában vágtak egy ötöst Neymarék. Ma is a katalánok az összecsapás esélyesei, és jó eséllyel be is húzzák mindhárom pontot Turanék. Idegenben eddig száz százalékosak Iniestáék, az utolsó mérkőzéseiken jó alaposan megszórták ellenfeleiket. A keretben nem lesz ott Messi (5/4) és Umtiti (3/0), rajtuk kívül viszont valamennyi alapember bevetésre készen áll.

Gólokra ezúttal nem elsősorban Rakiticék miatt fogadunk, ugyanis a Gladbach legalább annyira felvállalja a nyílt játékot, mint a katalánok. Luis Enrique alakulata jó eséllyel győz ma este is, és lesz a találkozón legalább három gól. Mi erre fogadunk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!