<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.85

Van ötletünk a Napoli-Benfica párharcra

A Benfica hazai közönség előtt csak döntetlent ért el az első játéknapon és minden bizonnyal kemény 90 perc vár rá a Kijevben nyerni tudó Napoli otthonában.
Bajnokok Ligája
Napoli - Benfica
Szerda, 20:45 óra

A déli alakulat a 2. helyen zárt májusban, így simán jutott a BL főtáblájára. Itt a B-csoportba nyert besorolást a Besiktas, a Benfica és a Dinamo Kijev társaságában. Az első meccsén 2-0-ra nyert idegenben Ukrajnában, a másik összecsapás 1-1-re végződött Lisszabonban. Maurizio Sarri nagyszerű munkát végez Nápolyban. A rutinos tréner ezüstérmet szerzett gárdájával tavasszal, és jelenleg is a 2. helyen tanyáznak Gabbiadiniék, és egyedüliként veretlenek a Serie A-ban. Otthon elverték mindhárom vendégüket, ráadásul mindannyiszor hendis volt a differencia a halványkékek javára (Milan, Bologna, Chievo). A hétvégi bajnokin a tréner kicsit tartalékos összetételben léptek pályára Hamsikék, Allan, Mertens és Milik is csak a padon kezdett. Ezúttal mindhárman újra a kezdőben kaphatnak szerepet. Sérült Chiriches (védő, 1/0), ő nem lehet ott majd a pályán szerda este.

A Benfica portugál bajnok lett, így nem kellett selejteznie. A sorsolásra annyira nem is panaszkodhattak a piros-fehérek - más kérdés, hogy az első játéknapon azért otthon illett volna legyőzniük a Besiktast. Rui Vitória alakulata azonban elszalasztotta az esélyt, a meccs ráadásában egyenlítettek a fekete sasok. A bajnokságban parádéznak Mitrogluék, öt siker mellett egyszer remiztek, és a formájukra sem lehet panasz, a minap a Chaves pályájáról hozták el a pontokat Pizziék (0-2). Lesznek hiányzói a Benficának, Jardel (1/0), Andreas Samaris (2/0), Jonas (1/0) és Rafa Silva (1/0), tehát egy bekk, illetve három, az előrejátékban használható futballista marad ki sérülés miatt.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

3222704Napoli és 1.5 gól felett1.85

A Nápoly kerete erősebb, ráadásul a San Paolóban még a topcsapatok is megszenvednek. Ma olasz sikert várunk, no és találatokat, legalább kettőt...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!