<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Jönnek a merész El-húzások

A K-csoport meccseit boncolgattuk az Európa-ligában, és Csehországban, illetve Izraelben is találtunk egy-egy jól fizető ötletet. Mintha a fogadóirodák kicsit alábecsülnék a Hapoelt...

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

39041. Sparta Praha - Internazionale, 1. félidő X (2.00) - Európa-liga, 19:00

Két nulla pontos csapat találkozik egymással a K-csoportban, az Inter a Hapoel Beer-Seva csapatától kapott ki, ráadásul Milánóban, míg a Sparta a Southampton gárdájától szenvedett 3-0-ás vereséget. Kiemelten fontos tehát ez a meccs, persze ha az Inter komolyan veszi ezt a kupasorozatot, amely az első meccsen mutatott játék alapján erősen kérdéses. Frank de Boer közel sem kezdett fényesen az Inter padján: a bajnokságban a Chievo-Palermo kettős ellen az első két fordulóban nem tudott nyerni, ezt követően azonban rendezte sorait és a legutóbbi 4 körben már nem talált legyőzőre, otthon 2-1-re verte pl. a címvédő Juventus csapatát.

A Sparta 4-3-1 mérleggel kezdte a cseh szezont, hétvégén csúnyán kikapott városi rivális Slavia gárdájától (0-2), a legutóbbi 3 bajnoki fordulóban így nyeretlen maradt. Elsődleges cél, hogy két szezon után végre megtörjék a Plzen uralmát Csehországban, vélhetően ezúttal is kettejük közül kerül ki majd a bajnok. Az előző El-idényben továbbjutott csoportjából veretlenül a Schalke mögött, sőt az egyenes kieséses szakaszban búcsúztatta a Krasznodar-Lazio kettőst is, végül a legjobb nyolc közt a Villarreal jelentette a végállomást. Habár az továbbra is kérdéses, hogy az Inter számára mennyire fontos ez a kupasorozat (habár a Sheva elleni vereség betudható annak is, hogy fél szemmel a Juve elleni derbire fókuszáltak inkább), az biztos, hogy az első körben elszenvedett vereség után mindkét együttes óvatosan vág neki ennek a derbinek. A végkimenetelt nehéz lenne megjósolni, azonban a defenzív felfogás miatt a félidei remiben látunk értéket dupla pénzért.

38906. Hapoel Beer-Seva – Southampton, mindkét csapat szerez gólt (1.90) – Európa-liga, 19:00

Mintha kissé alábecsülnék a fogadóirodák az izraeli bajnokcsapatot. Bár a Hapoel Beer-Seva két hete nagyszerű játékkal 2-0-ra győzött Milánóban az Inter ellen, a bukik kevés esélyt adnak neki az El második fordulójában. A győztes megtippelésére mi sem vállalkozunk (ahogy mondani szokás, ikszes a meccs…), ám a gólváltásban látunk értéket.

A Hapoel öt kör után a harmadik helyen áll az izraeli bajnokságban, három győzelem mellett egy-egy döntetlenje és veresége van, csak a Tel-Aviv elleni idegenbeli rangadón nem szerzett gólt. Ez az idény egyetlen tétmeccse, amikor nem találtak be a kapuba, hiszen az európai porondon a már említett itáliai sikert megelőzően - még a BL-ben – 5-2-re kikaptak a Celtictől, majd a visszavágón 2-0-ra diadalmaskodtak. A Hapoel Beer-Seva időközben megszerezte a magyar válogatott Korhutot, aki minden bizonnyal csütörtök este is szerepet kap.

Fut a Southampton szekere is, hiszen a gyengébb rajt után belelendült a Premier League-ben: az Arsenal elleni 2-1-es vereség óta 1-0-ra verte a Swansea-t, majd idegenben hármat gurított a West Hamnek. Ugyanennyit kapott az Európa-liga első körében a Sparta Praha is. Egy-két találatra ezúttal is jó lehet Puel edző csapata, ugyanakkor eredményes focit várunk a házigazdától is.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!