<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 2 sportág, 4 tipp, 5.54-es odds

A Bajnokok Ligája után csütörtök este már az Európa-liga mérkőzéseié a főszerep, ahonnan 3 tippet is hoztunk, de az új edzővel menetelő Kvitova esélyeit sem hagyjuk szó nélkül.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

15522. P. Kvitova - J. Konta, 1 (1.70) - tenisz, Wuhan női egyes 13:00

Úgy tűnik, Petra Kvitova edzője menesztése után kezd visszatérni régi formájához, már amit a wuhani mérkőzéseiből le lehet vonni. Ezúttal a magyar származású Johanna Konta ellen lép majd pályára a negyeddöntőben, csöppet sem esélytelenül. Bár Konta éve is finoman szólva jóra sikeredett eddig, ott kopogtat a TOP 10 kapujában, ám Kvitovát sem kell félteni, pláne nem kemény pályán. Bombaerős ütésekkel rendelkezik, amely sok hibát és sok nyerő ütést szokott neki jelenteni mérkőzésenként. Kérdés az, hogy mekkora lökést adhat neki, hogy megtudta most verni a friss világelső Kerbert, igaz,hosszú maratoni csatában. De ha ezt a formáját hozza,ott lehet a legjobb négy között a cseh klasszis. Kvitova győzelmét várjuk.

38585. Fiorentina - Qarabag Baku, 1 (1.45) - Európa-liga, 19:00

A J-csoportban a fenti két együttesen kívül még a Liberec és a PAOK küzd a továbbjutásért és az első forduló alapján kemény csatára van kilátás. A Fio és a Qarabag is döntetlennel nyitott: az azeri együttes otthon 2-2-re végzett a Liberec csapatával, míg a Fiorentina a PAOK vendégeként 0-0-ás döntetlennel zárt. A házigazda mindent összevetve nincs rossz formában, a szezonnyitó rangadón ugyan alulmaradt a Juvéval szemben (1-2), azóta viszont 5 meccset hozott le veretlenül, hétvégén a Milan ellen értek el 0-0-ás eredményt.

A jó forma vendég oldalon is ott van, hiszen a bakui csapat a legutóbbi 6 tétmeccsén nem talált legyőzőre, augusztus közepén a Göteborg vendégeként szenvedett 0-1-es vereséget, melyet viszont a visszavágón simán ledolgoztak. Kétségtelen, hogy a Paulo Sousa irányította hazaiak kereterősségben felülmúlják a vendégeket, ugyanakkor a helyzetkihasználáson még bőven lenne mit javítani, Ilicic pl. büntetőt is hibázott a Milan elleni derbin hétvégén. Firenzébe nem nyerni járnak a csapatok és a Qarabag védelme a Liberec elleni meccs alapján igencsak sebezhető, ezt kihasználva az olaszok otthon tarthatják mindhárom pontot.

38994. Steaua Bukarest - Villarreal, 2.5 gól alatt (1.55) - Európa-liga, 19:00

A román bajnok vezeti a bajnokságot, védelme nagyon összeállt, tíz meccsen csak hét gólt kapott. A formája mostanában szeszélyes, kikapott az EL-ben az Osmanlispornál, majd a hazai pontvadászatban is hazai környezetben, igaz, előtte és utána megint nyertek a piros-kékek. A Villarreal is lemaradt a BL-ről, a sárgákat a Monaco ejtette ki. A La Ligában eddig veretlenek Patóék, három győzelem mellett háromszor döntetleneztek. A hét végén az Osasunát simán verték (301), előtte a Real Madridnál is eredményesen szerepeltek (1–1). Az első fordulóban az EL-ben az FC Zürich-hel viszont megszenvedtek, a svájci második ligás csapat ellen csak 2–1-re győztek. A Steaua nem ront neki ellenfelének, mert az öngyilkosság lenne, a Villarreal pedig partner lesz a kivárásos taktikában. Kevés találat várható.

39209. Athletic Bilbao - Rapid Wien, 1 (1.45) - Európa-liga, 21:05

Az F-csoportba a baszkok és a bécsiek mellett a Genk és a Sassuolo került. Az első fordulóban az olaszok simán lerendezték a Bilbaót (3–0), Szántó Tamásék (Rapid) nehezebben a belgákat (3–2). Adurizék formája javulóban van, a hét végén rangadón győztek a Sevilla ellen a San Mamés-stadionban (3–1). A második számú kupasorozatot is komolyan veszik a csíkosak, így hazai pályán muszáj lesz javítaniuk. Otthonukban hagyományosan erősek Inaki Williamsék. A Rapid jelenleg a harmadik az osztrák Bundesligában, hazai környezetben meggyőző, nem úgy idegenben, ahol már sok értékes pontot veszített. Sok gólt lő, keveset kap (19–5), de a túrákon nem nagyon jött ki eddig a lépés. A bajnokságban régóta nem kaptak ki a zöld-fehérek, de a bilbaói kimozdulás túl nagy erőpróba lesz a magyar középpályást is foglalkoztató osztrákoknak.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!