<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.65

Ez az El-tipp lehet a csütörtöki nap tutija

Az előző El-idényben a negyeddöntőben, ezúttal pedig már a csoportkörben összefut egymással a Sahtar és a Braga és szerintünk ezúttal is az ukránok jönnek majd ki jobban a találkozóból.
Európa-liga
Sahtar Doneck - Braga
Csütörtök, 19:00 óra

a Sahtar elrontotta a nemzetközi szereplést azzal, hogy búcsúzni kényszerült a BL-től. A narancssárgák a verhetetlennek semmiképpen nem nevezhető Young Boys-zal szemben maradtak alul a párosmeccsen. A második számú kupasorozatban viszont jól áll Paulo Fonseca alakulata, idegnebeli sikerével vezeti a H csoportot. De nemcsak az El-ben, hanem a bajnokságban is menetelnek Bernardék, 9 játéknapot követően veretlenül, 25 egységgel vezetnek. A "hontalan" gárda (a bajnokságban Kharkhovban, a nemzetközi meccseken Lvivben szerepelnek) keretében továbbra is erős a dél-amerikai vonal, és a légiósok valódi erősítést jelentenek a donyeckieknek. A keretben Azevedo, egy brazil balbekk sérült, rajta kívül viszont mindenki bevetésre készen áll. A 4-2-3-1-es felállást alkalmazza majd ma is a Sahtar, Ferreyra mögött Taison, Marlos és Bernard támogathatja a támadásokat, a padról pedig bevetésre vár Kovalenko és Eduardo. Ütős kis csapat a donyecki, amely ráadásul komolyan is veszi a sorozatot.

A Braga a 4. helyre futott be májusban a portugál élvonalban, a nagy hármassal ezúttal sem bírtak a piros-fehérek. Hazai pályán félelmetesen tolták Alanék, idegenben viszont annyira nem voltak meggyőzőek. A nyáron kinevezett José Peseironak nem volt könnyű dolga, ugyanis megint majdnem egy tucat új futballista érkezett a klubhoz. A rajt jól sikerült, 4-1-1-es mérleggel a 4. helyen tanyáznak a ligában. Az El-ben a Genttel találkoztak eddig Mauróék, és a vége 1-1 lett - azért ennél jobb kezdésre számítottak a bragai drukkerek. A keretben friss sérült nincsen, így erős csapatot tud pályára vezényelni a szakmai stáb.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

3868704Sahtar Doneck és 1.5 gól felett1.65

A Sahtar "hazai pályán" erős, és mindenképpen tovább akar jutni csoportjából. A támadósora félelmetes, ma gólt, gólokat várunk a narancsmezesektől. A Braga ezúttal pont nélkül marad, mi a hazaiak sikerére fogadunk egy legalább 2 gólos meccsen!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!