<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.90

Remekül fizető tipp az Ajax El-meccsére

A nyáron meggyengült Ajax kemény meccset nyert meg a Panathinaikosz otthonában és a továbbjutáshoz vezető úton a Liege csapata lehet a következő áldozat.
Európa-liga
Ajax - Standard Liege
Csütörtök, 19:00 óra

Döcögősen indult Peter Bosz amszterdami ténykedése. A gárda búcsút intett a BL-nek, majd a bajnokságban is értékes pontokat veszített el a szezon elején. Aztán később rendezték soraikat a piros-fehérek, a pontvadászatban négy győzelmet arattak zsinórban, nyertek a kupában, és az Európa-liga első csoportmeccsén is három pontot kasszíroztak a Panathinaikosz otthonában (1-2). az elmúlt napokban rendesen kinyílt a gólzsák az Ajaxnál, a Zwolle (bajnoki) és a Willem (kupa) is ötöt-ötöt kapott Traorééktól. A keretben Ziyech, tehát egy támadó középpályás eltiltott lesz, friss sérültről nem számoltak be híradások.

A Standard 15 pontjával a 3. a bajnokságban, otthon nagyon keményen tolják a piros-fehérek, vendégségben viszont kevésbé hatékonyak (1-2-1). A rajtnál beragadtak Belfodilék, így jött is szeptember elején az edzőváltás. A formájuk most már összességében nem rossz, bár a kupának búcsút intettek a Geel ellen. Az El-ben a Celta ellen csak egy remi jött össze a nyitófordulóban, Aleksandar Jankovic alakulata azonban nem érdemelt győzelmet, a Celta rászolgált az egyik pontra. A keretben Kosanovic (belső bekk) sérült.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

3874904Ajax és 1.5 gól felett1.90

Az Ajax formája igencsak meggyőző, Klaassenék szép számmal szórják a találatokat. Ma is várunk tőlük találatokat, és az az érzésünk, hogy az amszterdamiak otthon tartják a pontokat. Tippünk így hazai siker egy legalább 2 gólt hozó meccsen!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!