<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.75

Ismét a Feyenoord csapatával kaszálnánk

Az elképesztő formában lévő Feyenoord csapatával az elmúlt hetekben szép pénzt kerestünk és csütörtök esti El-meccsüket sem hagyjuk ki.
Európa-liga
Fenerbahce - Feyenoord
Csütörtök, 21:05 óra

A török élvonalban az előző idényben 2. helyen záró Fenerbahce ugyan indulhatott a BL-selejtezőkben, ám a Monaco máris megfeküdte az isztambuli együttes gyomrát, így be kell érnie a második számú európai kupasorozattal a csapatnak. A gárdát olyan nevek erősítik, mint van der Wiel, Skrtel, Sow vagy épp van Persie, ennek ellenére a bajnoki rajton igencsak beragadt a társaság. Az első 3 fordulót nyeretlenül zárták, ezt követően azonban kiütéses győzelem következett a Kasimpasa vendégeként, majd 2-1-re verték legutóbb a Gaziantepspor csapatát. Dick Advocaat személyében ráadásul egy holland edzője van a Fenernek, amely a Feyenoord ellen még kifejezetten jól jöhet. Az A-csoportot 1-1-es döntetlennel kezdték a törökök a Zorya vendégeként Ukrajnában, ahol Kjaer 95. percben szerzett találata mentett pontot, mindent összevetve azonban nem játszott rosszul (pláne a 2. félidőben) a Fenerbahce. Ami biztos, hogy Sen (középpálya, 5/0) eltiltott lesz, míg Zeybek (középpálya, 0/0) sérülés miatt hagyja ki ezt a derbit.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

39186HMindkét csapat szerez gólt (IGEN)1.75

A Feyenoord oldalán minden várakozást felülmúl a szezonkezdet, egészen elképesztő a holland együttes jelenlegi menetelése. A bajnokságban 7 forduló után makulátlan mérleggel állnak az élen, 1-0-ra nyertek a PSV elleni rangadón (ráadásul vendégeként), legutóbb pedig 5-0-ra lépték le a Roda csapatát, 7 forduló alatt csupán 2 gólt kaptak és 21-et lőttek. Jörgensen, El Ahmadi, Elia és Kuyt csak néhány név a potenciálisan gólerős játékosok listáján, lesz tehát kire figyelnie a török együttesnek. Mindemellett a Holland Kupában is simán jutottak tovább (Oss 4-1), az pedig már csak hab a tortán, hogy a csoport első meccsén Rotterdamban 1-0-ra verték a Mourinho vezette MU-t. Kérdés persze, hogy meddig tart ki a Feyenoord lendülete, de egyelőre nem adja jelét annak a társaság, hogy fáradna. Hétvégén ráadásul verhető ellenfélhez látogatnak a bajnokságban, a Willem II lesz az ellenfél, így minden erejével erre a meccsre összepontosíthat a társaság. A kapus Vermeer (0/0) és a védő van Beek (0/0) hiányzik majd sérülés miatt, tehát gyakorlatilag a legerősebb összeállításában szerepelhetnek a hollandok.

Az biztos, hogy a Feyenoord jelenlegi formáját (nem csak az eredményeket, hanem a mutatott játékot) elnézve a Fenerbahce kemény 90 percre számíthat még akkor is, ha csütörtök este ők a pályaválasztók. A holland együttes pontért érkezik Isztambulba, ehhez viszont jó eséllyel gólt kell lőnie majd. A gólra pedig minden esélye meg is van, hiszen kreatív játékosokból nincs hiány és a Fener védelme közel sem sebezhetetlen. Ugyanakkor a törökök góljára is látunk esélyt hazai környezetben, a Fener a 2016/17-es idény 9 tétmeccséből csupán kétszer maradt gólképtelen és itt sincs hiány gólerős játékosokból. A végkimenetel szerintünk megjósolhatatlan, viszont a gólváltásra kínált 1.75-ös szorzó a csapatok teljesítményét elnézve jó választás lehet.

Várható kezdők

Fenerbahce: Demirel – van der Wiel, Kjaer, Skrtel, Kaldirim – Topal, Souza – Lens, Tufan, Sow – Emenike

Feyenoord: Jones – Karsdorp, Botteghin, van der Heijden, Kongolo – Vilhena, El Ahmadi – Berghuis, Kuyt, Toornstra – Jörgensen

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!