<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Francia csatákkal 5.5-ös szorzó

A francia másodosztályban vadászunk zsíros szorzókra pénteken: a Laval-Clermont meccsen pontosztozkodást, míg az élvonalból érkezett Reims derbijén gólokat várunk.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

04219. Laval - Clermont, X (2.75) - francia másodosztály, 20:00

A 1tizedik fordulót rendezik a francia második ligában. A hazaiak bajban vannak, hét ponttal csak a tizennyolcadik, kieső helyen állnak. Otthonukban 1-2-1-es mérleggel rendelkeznek, és összességében is már négy döntetlennél járnak (1-4-4). A támadójátékuk harmatos, kilenc találkozón 5–8-as gólkülönbséget hoztak össze. Az utolsó két mérkőzésükön megosztoztak a pontokon. A Clermont 12 pontjával a tizedik pozíciót foglalja el. A gárda a gyengébb kezdés után futott egy jó sorozatot, de mostanában megint elmaradnak az eredmények. érdekesség, hogy vendégként még nem döntetleneztek (2-0-2). Három bajnoki óta nem győztek. Ma sem fognak, az iksz a legvalószínűbb kimenetel.

29428. Reims - Auxerre, 2.5 gól felett (2.00) - francia másodosztály, 20:00

Nem túl gyakori, hogy over tippet húzunk egy olyan bajnokságban, ahol alapvetően a defenzív felfogás dominál, most mégis ezt tesszük. A feljutásra hajtó, 16 pontjával a 3. helyen tanyázó Reims gólerős csapat és otthon egyelőre makulátlan a mérlege és a 7-2-es hazai gólkülönbség is beszédes. Az Auxerre ezzel szemben gyenge rajtot vett, csak 6 pontot szerzett 9 kör alatt, érdekes adat azonban, hogy ebből ötöt vendégségben gyűjtött be. Évről évre kiszámíthatatlan teljesítményt mutat, ebben a szezonban pl. négy gólt is lőttek a Bourg-Peronnas vendégeként, a többi idegenbeli meccsükön viszont nem tudták bevenni az ellenfelek kapuját.

Az Auxerre támadósora előbb-utóbb életjelet ad magáról, a legutóbbi 5 bajnoki meccsén nem tudott gólt szerezni, ez viszont megtörhet a Reims otthonában, ugyanis a házigazda zsinórban három legutóbbi bajnoki meccsének mindegyikén kapott gólt, védelme tehát sebezhető. Merész, rizikós tipp a 2.5 gól feletti opció itt, de ezen az oddson mindenképp megér egy próbát.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!