<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.65

Igyekezz, nehogy lemaradj a nap tippjéről!

Az anyagilag is nehézkes helyzetben lévő Novokuznyeck gyengén teljesít a KHL-ben, csütörtökön ismét hazai jégen kaphat ki, ezúttal a Traktortól.
KHL
Metallurg Novokuznyeck - Traktor Cseljabinszk
Csütörtök, 14:00 óra

A Metallurg Novokuznyeck a KHL tabellájának utolsó helyén áll, 14 mérkőzésen mindösszesen 6 pontot gyűjtöttek. A 19 lőtt góljuk nagyon kevés, az 50 kapott gól pedig sok. A legutóbbi hét meccsüket elvesztették, utoljára a Slovan ellen szereztek pontot szeptember 9-én. Legponterősebb játékosuk a 6 pontos Komarisztij (2+4), mögötte Lebegyev (2+3) és Szemjonov (2+3) 5-5 pontos. Két kapust rotálnak, Karejev 93,3%-a és 2,4-es kapott gólátlaga jó lenne, viszont Birjukov 3,7-es gólátlaga és 91%-a rossz.

00939. Metallurg Novokuznyeck - Traktor Cseljabinszk, 2 (1.65) - Tippmix

A Traktor Cseljabinszk a 29 csapatos liga 10. helyén áll. A 32 lőtt góljuk közepes, a 24 kapott góljuk pedig egyenesen a legkevesebb Keleten. A legutóbbi két meccsüket elvesztették, előtte viszont három sikert arattak, többek között legyőzték a 2011-es bajnok Szalavat Julajevet és a kétszeres bajnok, jelenleg címvédő Metallurg Magnyitogorszkot. Három játékosuk kiemelkedik, a 12 pontos Jakucenya (4+8), a 10 pontos Szczechura (4+6) és a 7 pontos Krucsinyin (3+4), rajtuk kívül a világkupát megjárt cseh Birner érdemel említést. A meccsek javán Gyemcsenko védett, kiválóan, 1,8-as kapott gólátlaggal és 94,3%-kal, míg a 2 meccset kapott Francouz 97,7%-a és 0,6-os kapott gólátlaga kitűnő.

A közös meccseikben a Traktor a jobb, legutóbbi 10 csatájukból 9-szer a cseljabinszkiek nyertek. A vendégek jobb formában vannak, erősebb a keretük, az pedig nem véletlen, hogy a hazaiak a liga legrosszabb csapata, miután légiós játékosokra sincs pénzük.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!