<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.95

Meglepő tipp a francia másodosztályból

Az otthon rendre gólt szerző Ajaccio ezúttal egy élcsapatot fogad a francia kettőben és jó esélyt látunk rá, hogy ezúttal kap is gól(oka)t a házigazda.
Francia másodosztály
Ajaccio - Brest
Péntek, 20:00 óra

Az Ajaccio csak a középmezőny tagja 9 forduló után. 11 egységet gyűjtöttek a piros-fehérek, így jelenleg a 12. pozíciót foglalják el. Otthonukban, a Stade Francois Coty-ban erősek, három győzelem mellett csak egyszer kaptak ki. Ami figyelemre méltó, hogy valamennyi hazai fellépésükön betaláltak Olivier Pantaloni fiai. Idegenben viszont nagyon nem megy Vincentéknek, a múlt héten a Sochaux vendégeként mondtak csődöt (1-0). A keretben nincs friss sérült.

A Brest a 2. helyről várja a folytatást, a július elején kinevezett Jean-Marc Furlan vezetőedző munkájával eddig elégedettek a klubnál. A piros-fehérek 18 pontig jutottak, vendégként pedig őrzik veretlenségüket - igaz, csak egy sikert arattak (1-3-0). Maupayék idegenben is felvállalják a nyílt futballt, eddig csak egyszer nem találtak be távol otthonuktól. A formájuk biztató, két hazai siker között vendégségben remiztek a nem gyenge Le Havre pályáján. A középpályán egy sérült játékos nem tudja vállalni a játékot.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

29391HMindkét csapat szerez gólt (IGEN)1.95

Az Ajaccio bátran futballozik hazai pályán, ám a Brest sem áll be bunkerezni. Nagyon csábító a 2-es körüli szorzó a gólváltásért. A legutóbbi két mérkőzésükön ebben a felállásban jött ez az opció. Mi erre fogadunk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!