<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.45

Gólokra vadásznál? Akkor ezt a tipped figyeld!

Az Oss botrányos védekezésre és hatékony támadásvezetésre is képes, pénteki ellenfele is felvállalja a nyílt játékot, így a gólokra hajtunk.
Holland másodosztály
Oss - Almere City
Péntek, 20:00 óra

Az FC Oss nyolc meccsen mindössze hét egységig jutott, így nem meglepő, hogy csak a 16. pozíciót foglalják el a holland másodosztályban. A brigád otthon 2-0-1-es mérleget produkált - ez még elfogadható lenne, de vendégként botrányosan gyengén tolják a piros-fehérek (0-1-4, 2-15). A biztató rajt után erősen visszaesett Francois Gesthuizen alakulatának teljesítménye, amelyet hétfőn este az Ajax tarcsi elleni 0-7-tel sikerült "megkoronázni". A védelem pocsék, már 20-szor kapitulált, otthon viszont, a Frans Heesen Stadionban képes az attraktív támadófocira - ezt például az FC Eindhoven tapasztalhatta meg, amely kiadós, 6-2-es vereségbe szaladt bele a piros-fehéreknél. A keretben egy kapus sérült.

Az Almere az előző kiírásban remekül hajrázott, így odaért a play offra. A lendület nem tartott ki a mostani kiírásra, a sirályok gyengén rajtoltak, amelyet aztán sikeresebb folytatás követett. Jelenleg 10 pontjukkal a 13. helyen tanyáznak, idegenben azonban haloványak, statisztikájuk 0-1-3. A társulat jó passzban érkezik a mai ütközetre, a két hazai siker kellő önbizalmat adhat a játékosoknak. A keretben vannak fontos hiányzók, egy jobbszélső és egy védekező középpályás sérült.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

38305VTöbb, mint 2.5 gól1.45

Az Ossnak 5/3, az Almerének 6/2 az over/under mutatója. Az Oss pályaválasztásával minden meccsük az elmúlt 10 esztendőben hozott legalább három találatot. Ma is erre látunk jó esélyt. Mi a gólokra fogadunk, tippünk így: +2.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!