<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Jól fizető olasz és német tippek

Merész hazait húzunk az olasz kettőben, aztán irány Leverkusen, ahol a gólokat számolatlanul szóró Dortmund vendégszerepel. Vajon mire megy egymással a két BL-csapat?

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

34328. Frosinone - Perugia, 1 (2.00) - olasz másodosztály, 15:00

Az olasz kettőben hat forduló után a házigazda a 9. míg a vendégek a 14. helyen állnak. A Frosinone az élvonalból érkezett, ahol az előző szezonban újoncként nem sikerült kiharcolnia a bennmaradást. Elsődleges cél, hogy legalább az osztályozós helyeket megcsípje a gárda és így harcolhasson a visszajutásért. A rajt felemásra sikerült: 2-2-2 mérleggel állnak jelenleg, a védelem 5 kapott góllal stabil, támadásban viszont vannak problémáik, de nyáron legalább sikerült megtartani a csatársorban Dionisit. Otthon sikerült megverniük az Entella és a Latina csapatait is, míg a Pisa 0-0-ás döntetlennel pontot rabolt.

A Perugia májusban a 10. helyen zárta a pontvadászatot, ám az osztályozós helyekre a végjátékban nem volt már esélyük, ezúttal is középcsapat lehet a bajnokságban. Ezt a rajt is alátámasztja, a 6. fordulóban végre megnyerte első bajnokiját a társaság, a Spal együttesét verték 1-0-ra. Idegenben a Cesena és a Brescia otthonából is ponttal távoztak, az Entella azonban már nagy falatnak bizonyult (1-2). A Frosinone vesztett ugyan értékes játékosokat a kiesést követően, azonban kerete még így is erősebb, mint a vendégeké. Egy kevés gólos meccsen realizálódhat a két együttes közti erőbeli különbség szombat délután.

19515. Leverkusen – Dortmund, 3.5 gól felett (2.20) – német bajnokság, 18:30

Kezdjük egy nyomós érvvel: minden sorozatot figyelembe véve a Dortmund szeptember 10-e óta nem játszott olyan meccset, amelyen ne született volna legalább négy találat. A BL-ben előbb 6-0-ra verte Nikolics Legiáját, majd 2-2-re végzett a Real Madrid ellen, a Bundesligában pedig 6-0-ra a Darmstadtot, 5-1-re a Wolfsburgot, illetve 3-1-re a Freiburgot. Noha továbbra is elég sok sérültje van, nagyszerűen teljesít Tuchel edző csapata, amely a tabella második helyén áll, három ponttal szerzett kevesebbet a hibátlan Bayern Münchennél.

A Leverkusen egyelőre a középmezőnyhöz tartozik, otthon egy-egy győzelmet (3-1), illetve döntetlent (0-0) ért el. A gyógyszergyáriak szintén érintettek a Bajnokok Ligájában, ahol két döntetlennel (2-2-, 1-1) indítottak. Hazai oldalon Pohjanpalo és Bellarabi hiánya fájó, ugyanakkor nélkülük is eseménydús rangadóra van kilátás. A Dortmund gyors és hallatlanul támadó futballt játszik: jó tipp lehet a gólváltás is, ám mi azt mondjuk, akár négy (vagy több…) találatot is összehozhatnak a felek.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!