<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 4 meccs, 4 ötlet, 5.3-as szorzó

Induljon az európai kaland! Finnországban kezdünk, aztán irány Itália, Németország és Hollandia. Nézzük, hol nem borul a papírforma!

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

07775. PS Kemi - Seinäjoen JK, 2 (1.55) - finn bajnokság, 14:00

A finn bajnokságból négy forduló van hátra. A hazaiak szinte biztosan megússzák az osztályozót, amióta nagyjából biztonságban vannak, azóta viszont csak kikapnak. Jelenleg a kilencedik helyen állnak 34 ponttal, a jól hajrázó Inter Turku 27-nél jár. A gárda otthon 7-1-6-os statisztikával rendelkezik, viszont a formája nagyon gyenge. Ötször kapott ki sorozatban. A bajnok a szeszélyes szezonja ellenére még mindig megvédheti címét, de ehhez már a riválisok botlásaira is szüksége lesz. Jelenleg 49 ponttal a negyedik pozícióban áll, a listavezető HJK 53-mal vezet. Az SJK legnagyobb gondja idén az volt, hogy idegenben pocsékul futballozott: mérlege csak 3-4-7. Augusztus közepe óta csak egyszer kapott ki, az utolsó hármat behúzta a bajnokságban, és közben megnyerte a kupát is. A vendégek lesznek motiváltabbak, és ez ma három pontot érhet.

34309. SPAL Ferrara - Salernitana, X2 (1.60) - olasz másodosztály, 15:00

A SPAL újonc a Serie B-ben. Jelenleg a 17. helyen áll hat mérkőzésen szerzett öt pontjával. Otthonában eddig 1-1-1-es statisztikát produkált, de leszálló ágban van. Egyetlen sikerét még szeptember elején aratta, azóta kétszer döntetlenezett, majd kétszer kikapott, legutóbb a közvetlen rivális Perugia vendégeként. A Salernitana májusban osztályozón úszta meg a kiesést. Most sem áll jobban a szénája a déli együttesnek, mert csak hat pontot gyűjtött, idegenben pedig még nem győzött (0-2-1). A nyeretlen sorozata épp a legutóbbi fordulóban szakadt meg: Salernóban a Trapanit verték két gyors góllal Vitaléék. A bordó-fehérek állománya erősebb, ez ma pontban, pontokban is megmutatkozik. Nem kap ki a látogató.

15136. Bayern München - 1. FC Köln, 1 és 4.5 gól alatt (1.50) – német bajnokság, 15:30

Nyolc köztes meccs után szerdán Madridban 1-0-s vereséget szenvedett a Bayern, és ami ennél nagyobb meglepetés, nem tudta bevenni a rivális kapuját. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy az Atlético a kontinens egyik legerősebb védelmével rendelkezik, ettől függetlenül, a bajor együttes mintha kicsit visszavett volna a szédületes tempóból. A BL-ütközet előtt 1-0-ra győzött Hamburgban, azt megelőzően három-három találatot ért el a Hertha, valamint az Ingolstadt ellen, ami persze dicséretes teljesítmény.

Szombat délután újabb rangadó vár Lewandowskiékra, hiszen a Köln ragyogó formában érkezik Münchenbe. A „kecskések” három diadallal és két döntetlennel indították a Bundesliga-idényt, és a kilenc szerzett gól mellett mindössze kettőt kaptak. Minden bizonnyal szombaton a védekezésen lesz a hangsúly a vendégcsapat számára – úgy véljük, nem is nagyon várható Bayern-gála. A bátrabbak akár a „hazai és 3.5 gól alatti” kombinációt is bevállalhatják, az már csaknem kétszeres szorzóval kecsegtet.

13287. Heerenveen - PSV, mindkét csapat szerez gólt (1.45) - holland bajnokság, 19:45

A 8. fordulót a házigazda Heerenveen a 4., míg a vendég PSV a 3. helyről várhatja. A Heerenveen erőn felül rajtolt és 4-2-1 mérleggel áll jelenleg, ráadásul legutóbbi 4 bajnokiját zsinórban behúzta, így a formára sem lehet panasz. Ebből ráadásul a legutóbbi kettő idegenbeli meccs volt, mindkettőn 3-0 arányban győztek (Roda és ADO). Otthon az Utrecht ellen 2-2-re végeztek, a Zwolle-Twente kettős ellen azonban bezsebelték mindhárom pontot. A góllövéssel nincs probléma, hiszen 7 meccs alatt 15 alkalommal vették be az ellenfelek kapuját, ehhez pedig meccsenként átlag 1 kapott gól társul.

A PSV bajnoki aranyat ünnepelhetett az előző szezon végén, vagyis címvédőként vágott neki ennek az idénynek. Az 5-1-1 mérleg kezdésnek nem is rossz, egyetlen vereségét a Feyenoord elleni rangadón szenvedte el (0-1). Hét bajnokijából ötön eredményes volt a támadósor, vendégként 4 győzelmet számlál, ezalatt kétszer gólt sem kapott. Fontos BL-meccsről érkezik azonban, a Rosztov ellen voltak lehetőségeik a győzelem kiharcolásához, de végül 2-2-es döntetlennel zártak. A vendégek fáradtságát kihasználva a Heerenveen együttesétől hazai környezetben mindenképp gólt várunk és azt is nehezen tudjuk elképzelni, hogy a címvédő ne köszönjön be a 90 perc során, vagyis a gólváltás lehet az ideális választás ezen a derbin.

 
 
  • 2micuko712016október02.18:55ÚjVálasz

    Azt hiszem elmondhatjuk ,hogy ez a hétvége sok meglepetést hozott a nagy csapatok győzelmére fogadóknak.:(

     
  • 1micuko712016október01.18:02ÚjVálasz

    Ezt a meccset sokan bukták.:( Köztük én is.:(

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!