<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.60

Trükkös tippel kaszálnánk a Liverpoollal

Remek formában van a Liverpool, és bár a Swansea vendégeként sosem könnyű nyerni, győzelmet várunk ezúttal is Klopp csapatától.
Angol bajnokság
Swansea - Liverpool
Szombat, 13:30 óra

A walesi alakulat Fancescom Guidolin keze alatt tavasszal jól teljesített, most azonban beragadt a rajtnál: hat fellépést követően mindössze négy egység áll a neve mellett. Otthonukban, a Liberty Stadiumban a Chelsea-vel ikszeltek, a Hulltól és a Manchester Citytől kikaptak. Egyetlen sikerüket még a nyitó fordulóban aratták, akkor az újonc Burnley-nél diadalmaskodtak Llorentéék. A Ligakupának is búcsút intettek Borja Bastonék, akik tehát pocsék formában várják a mai ütközetet. Sérült a jobbszélső Dyer, rajta kívül viszont mindenki a szakmai stáb rendelkezésére áll.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

0661306Liverpool és 1.5 gól felett1.60

A Liverpool 13 pontjával a negyedik a Premier League-ben, az Anfield Roadon mindenkit kivégeztek a vörösök, idegenben azonban már hullajtottak pontokat (2-1-1). A Burnley-nél kaptak ki meglepetésre, a Tottenham elleni, White Hart Lane-en játszott iksz viszont nem hangzott rosszul. A Klopp-legénység nagyszerű szériát fut,a Leicesternek négyet, a Chelsea-nek kettőt, a Hullnak egy ötöst vágtak Coutinhoék. A társulat 4-1-4-1-es alapfelállása nagyszerűen működik, a Pool felvállalja a támadófocit idegenben is. Szombaton Ojo és Joe Gomez marad ki sérülés miatt, vagyis valamennyi klasszis bevethető.

A német tréner ütős alakulatot pakolt össze a Mersey-partján: a vörösök esélyesek a dobogóra, és ehhez bizony nem hibázhatnak a kissé szárnya szegett hattyúk otthonában sem. Gólokkal is számolunk, tippünk tehát 2-es és +1.5!

 
 
  • 6micuko712016október03.06:58ÚjVálasz
    Idézet: potrien11
    Szia,ez eseményfüggő.Vendégre 2-es odds alá semmiképp nem teszek,még gólos fogadás nélkül sem,nem hogy kombiba ami ugye 2 fogadás,itt a példánál egy 1,5 over,és egy vendéggyőzelem,összesen 1,6 ért.
    ...

    Szia! Nem tudok mit mondani a stratégiádra. Okos,megfontolt vagy. Én csak a játék,izgalom miatt klikkelgetek.:) Addig érdekel a játék,ameddig 0-ra nem futok. Ha nullszaldós leszek egy hónapban(talán 1-szer fordult elő az elmútl 1 évben),akkor ráhagyom. Nem követek semmilyen stratégiát,olvasgatok,nézelődöm,majd a saját kútfejemmel döntök. Játszom,és élvezem.:) Pl ezt a tippet a Hertával játszottam,és hozott is 22ezret tisztán.:) Tegnap viszont csúnyán megvicceltek a nagy csapatok,ugrott is 10 ezer kemény Magyar valuta.:)

     
  • 5potrien112016október02.19:55ÚjVálasz
    Idézet: micuko71
    Értem én amit mondasz,csak nem fogom fel.:) Persze igazad van,hosszútávon nagy merészség ilyen tippeket játszani. Viszont "fűszerezni" egy tippsort kiváló.Főleg ha bejön!
    ...

    Szia,ez eseményfüggő.Vendégre 2-es odds alá semmiképp nem teszek,még gólos fogadás nélkül sem,nem hogy kombiba ami ugye 2 fogadás,itt a példánál egy 1,5 over,és egy vendéggyőzelem,összesen 1,6 ért.Hazaiban sem tesuek semmit 1,7 alá,és mindig szólóban játszom. Illetve kivételek vannak,pl ha egy német válogatott győzelmi kényszerben kap 1,4-et akkor az is játszható.

     
  • 4micuko712016október02.18:52ÚjVálasz
    Idézet: potrien11
    A lényeg eszerint nem ment át:Hosszú távon ezek a kombi vendég/gólszám opciós fogadások garantáltan veszteségesek.Ne egy meccset nézz ez most jött.
    ...

    Értem én amit mondasz,csak nem fogom fel.:) Persze igazad van,hosszútávon nagy merészség ilyen tippeket játszani. Viszont "fűszerezni" egy tippsort kiváló.Főleg ha bejön! Hogy kinek mekkora a nevetséges odds embere,és pénze válogatja. Neked mekkora az az odds ami nem nevetséges?

     
  • 3potrien112016október02.06:48ÚjVálasz
    Idézet: micuko71
    Bármennyire is nem tetszett neked ez a tipp,azért hozott a konyhámra.:) Igen.tudom,harc után okos a katona. Kár előre fikázni a tippeket!
    ...

    A lényeg eszerint nem ment át:Hosszú távon ezek a kombi vendég/gólszám opciós fogadások garantáltan veszteségesek.Ne egy meccset nézz ez most jött.De itt két fogadást játszol nevetséges oddsért,sajnálom(téged is meg mindenkit) aki vevő erre a butaságra.

     
  • 2micuko712016október01.16:31ÚjVálasz
    Idézet: potrien11
    Ez annyira trükkös tipp,hogy körülbelül a spartak trnava ellen sem érné meg.idegenbe+ gólszám 1,5 come on:))
    ...

    Bármennyire is nem tetszett neked ez a tipp,azért hozott a konyhámra.:) Igen.tudom,harc után okos a katona. Kár előre fikázni a tippeket!

     
  • 1potrien112016szeptember30.21:15ÚjVálasz

    Ez annyira trükkös tipp,hogy körülbelül a spartak trnava ellen sem érné meg.idegenbe+ gólszám 1,5 come on:))

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!