<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: vasárnapi húzások - 1.50, 1.60, 1.65 és 1.70

Tenisz mellett futballban utazunk a hét utolsó napján, és olyan csapatok meccsére fogadunk, mint a Man. City, a Djugarden és a Levante.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

22045. Stosur - Zsang, 1 (1.65) - tenisz, női egyes, Peking, 13:30

Újabb rangos torna indul, ezúttal Pekingbe teszi át székhelyét a női élmezőny nagy része. Ott pedig az első fordulóban egy ausztrál és egy kínai hölgy összecsapását választottuk ki. A korábbi US Open-bajnoknő Samantha Stosur jelenleg a 19. helyen áll a világranglistán, pont ennyi hellyel előzi meg Zsangot, ám főként nem ez az indok, ami miatt Stosurt érezzük esélyesebbnek. Az egyik legkiválóbb pörgetett szervával rendelkezik jelenleg a női mezőnyben, rengeteg „ingyen” pontot szerez, no meg Grand Slam-sikert is hozott már számára. Emellett kiváló páros játékos, így a hálónál is magabiztos.

Eddig Zsanggal kétszer találkozott, mindkétszer ebben az évben. A Roland Garroson (ahol elődöntőig jutott) Stosur, a US Openen viszont Zsang diadalmaskodott. Most Stosurt érezzük esélyesebbnek.

12026. Tottenham - Manchester City, mindkét csapat szerez gólt (1.50) - angol bajnokság, 15:15

Kétségtelen, hogy kiválóan sikerült Guardiola bemutatkozása a City kispadján: a bajnokságban 6 forduló után makulátlanul áll a csapat, a BL-ben pedig kiütötte a Mönchengladbach csapatát, a Steaua elleni selejtezőről nem is beszélve... A Celtic otthonában azonban nem kis meglepetésre már döcögött a szekér, végig rohant az eredmény után az angol csapat és végül be kellett érnie egy gólzáporos (3-3) döntetlennel.

Most pedig jön egy komoly rangadó az ellen a Tottenham ellen, amely szintén jól kezdte a szezont 4-2-0 mérlegével, a BL-ben pedig a CSZKA otthonában javította a Monaco elleni londoni botlást. Két ütős támadósor találkozik, amely még akkor is igaz, ha hazai oldalon Kane sérülés miatt nem bevethető, míg a vendégeknél De Bruyne hiányzik majd sérülés okán. A City védelme sebezhető, a Tottenham pedig képes élni az ellenfél által adott lehetőségekkel, jó esélyt látunk tehát egy eseménydús meccsen a gólváltásra.

34000. Djurgarden - Örebro, 1 (1.60) - svéd bajnokság, 17:30

A bajnokság hajrájára teljesen összeszedte magát a Djurgarden. Az edzőváltáson is átesett alakulat 31 pontjával a tizenegyedik helyen áll, utolsó nyolc bajnokijából viszont csak kettőt veszített el. Otthon szélsőségesen teljesít, statisztikája 6-1-5. A múlt hétvégén nagy meglepetésre idegenben verte a bajnokot (Norrköping, 1-3). Az Örebrö 36 pontjával a hatodik előre nagyon nem léphet a gárda. Idegenben rámenős, mérlege 5-2-5, viszont négy mérkőzés óta nem győzött. Általában sok gólos mérkőzéseket játszik. Ma a lendületben lévő Djurgarden legyőzheti az Örebröt - április elején idegenben már megtette, most otthon is így jár el.

34759. Levante - Valladolid, 1 (1.70) - spanyol másodosztály, 17:45

A Segunda Divisionban két nagy múltú együttes találkozik Valenciában. A Levante májusban esett ki a La Ligából, most cél a feljutás. Vezetik is a bordó-kékek a tabellát, hét meccsen 16 pontot gyűjtve. Ottohnukban mind a három bajnokijukat megnyerték, de az elmúlt szombaton az Elche vendégeként is győzni tudtak. A Valladolid a 18. hét ponttal, a lila-fehérek idegenben egyszer döntetleneztek, kétszer kikaptak. Még gólt sem rúgtak. Négyszer szenvedtek vereséget sorozatban, és eltiltottja is lesz a csapatnak. A Levante erős, a rossz szériában lévő Valladolid nem támad fel.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!