<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.55

Szavazzunk - az Arsenal győzelmére!

Az Arsenal jól teljesít a BL-ben és a bajnokságban is, vasárnap azonban kemény meccs vár rá a Burnley vendégeként.
Angol bajnokság
Burnley - Arsenal
Vasárnap, 17:30 óra

Sean Dyche alakulata eddig nagyon kétarcú: otthon, a Turf Moor-on jól teljesít (2-1-1), verte például a Liverpoolt, is, a túrái viszont kudarcba fulladtak. Most ismét itt az esély, hogy gyarapítsák pontjaik számát (7), ám nehéz feladat vár Vokes-ékra. A piros-kék-fehérek egy gyenge sorozatot zártak le a múlt héten a Watford legyőzésével. A gárdára a fegyelmezettség jellemző, a 4-5-1-es hadrend eddig bevált. A keretben mindössze Barnes, egy center sérült, rajta kívül mindenki bevethető.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

1399206Arsenal és 1.5 gól felett1.55

Arsene Wenger legénysége hazai vereséggel nyitott a Liverpool ellen, egy hétre rá ikszeltek Leicesterben, aztán viszont négyszer győztek sorozatban a Premier League-ben - legutóbb a Chelsea-t oktatták (3-0) Özilék. A BL-ben is sikerrel vették a Basel elleni ütközetet, így a mai meccset is optimista hangulatban várhatják a londoniak. Welbeck, Giroud, Mertesacker, Coquelin és Ramsey sérült. A svájciak ellen Sanchez volt az ék, mögötte Özil, Walcott, és Iwobi szerepelt, Cazorla és Xhaka pedig a labdaszerzésben vállalt főszerepet. Az "ágyúsok" támadójátéka félelmetes, hat bajnokin 15 gólt termeltek.

Remek formában vannak Mustafiék, és vasárnap is győzelmi esélyekkel lépnek pályára. Gólokkal is számolhatunk az ágyúsok mérkőzésén, így a szorzó máris kellemesebb. Tippünk tehát: 2-es és +1.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!