<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.60

Ez lehet a nyerő húzás a Roma-Inter derbire

Vasárnap este újabb rangadóra kerül sor az olasz élvonalban, hiszen a Roma az Inter együttesét látja vendégül, nekünk pedig van ötletünk erre az összecsapásra is.
Olasz bajnokság
Roma - Internazionale
Vasárnap, 20:45 óra

Felemás rajton van túl a Roma csapata, hiszen hat kör után 3-1-2 mérleggel áll, ennek ellenére ott van az élbolyban, bár az éllovas Juve mögött máris 5 pont a hátrányuk. Az Európa-ligában is érdekelt együttes saját közönsége előtt még veretlen, ráadásul az Udinese-Sampdoria-Crotone hármas ellen pazarul működött a támadójáték, melyet a hazai 11-2-es gólkülönbségük is remekül mutat. A Dzeko-Perotti-Salah hármas 10 gólt hozott már össze. A nemzetközi kupaporondon nem jött össze a BL-főtábla, miután a Porto ellen elvéreztek, az El-csoportkörben viszont remizni tudtak a Plzen vendégeként, legutóbb pedig a román Astra csapatát ütötték ki (4-0). Spalletti csapatában vannak azonban sérültek: a védelemben Vermaelen (2/0), Rui (0/0) és Rüdiger (0/0) is hiányzik majd.

Az Inter padjára nyáron az Ajaxtól távozó Frank de Boer ült le, és a bajnoki bemutatkozása nem sikerült túl fényesre. Az első fordulóban sima 0-2-es vereség a Chievo otthonában, majd szerény 1-1-es döntetlen a Palermo ellen Milánóban. Ezt követően azonban rendezte sorait a kék-fekete társaság és többek közt rangadót nyert a Juve ellen is (2-1). Az Európa-ligában nem tűnik túlzottan motiváltnak az együttes: sima vereség odahaza a Hapoel Beer Sheva csapatától (0-2), legutóbb pedig a Sparta Praha vendégeként véreztek el (1-3). A bajnokságban vendégként a Chievo elleni botlás mellett két sikere van, a Pescara és az Empoli csapatát is legyőzte az Inter. A támadójáték elsődlegesen Icardi köré épül, aki máris 6 gólt jegyez a bajnokságban, de Perisic is bármikor képes villanni.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

27016HMindkét csapat szerez gólt (IGEN)1.60

Kétségtelen, hogy a házigazda Roma rendelkezik több gólerős támadóval, de az Intert sosem szabad leírni ilyen rangadókon, egy-két húzással képes veszélyt teremteni a milánói együttes. A Roma szép számmal lövi a gólokat, azonban védelme közel sem életbiztosítás. Az előző idényben ebben a felállásban nem bírt egymással a két csapat és 1-1-re végeztek, nagyjából most is hasonló eredmény várható. Jó esélyt látunk rá, hogy ismét megzördül majd mindkét háló 1-1 alkalommal.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!