<>

 
 
 
Az Atlético PR hazai pályán verhetetlen, és védekezésben van olyan masszív, mint a csatárgondokkal küzdő Flamengo. Ez dönthet.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Ezt várjuk a Brazil Kupa döntőjétől

Az Atlético PR hazai pályán verhetetlen, és védekezésben van olyan masszív, mint a csatárgondokkal küzdő Flamengo. Ez dönthet.
Brazil Kupa, döntő, 1. mérkőzés
Atlético PR-Flamengo
csütörtök 00:50 óra

Az Atlético PR-tól a másodosztály 3. helyének megszerzése után senki, de senki sem várt ilyen jó szereplést, de a kiszámíthatatlan brazil élvonal már csak ilyen. A siker kulcsa egy fiatal, tehetséges edzőben és több sokra tartott fiatal néhány rutinos játékossal való kiváló ötvözésében rejlik. Újoncként különösen a szezon első felében menetelt, az ősszel már nem száguld annyira a szekér. Az elmúlt hat fordulóban 2-1-3-es mérleggel bír, ám hazai pályán nem nagyon van ellenfele. Az utolsó öt mérkőzését kapott gól nélkül megúszta és 4-1-0-t hozott össze, míg összesen 11-5-1-es mérlegénél csak két csapat jobb a ligában. Úgy tűnt szombaton, hogy a Botafogo elleni rangadóra odateszi magát, de a vezetőedző ígéretével szemben egy némileg tartalékos kezdő állt ki, így jött is a 4-0-s vereség. Két kezdő védő marad ki.

Fő tipp: Atlético PR-Flamengo, 1 (1,88) - Betclic Mellék tipp: Atlético PR-Flamengo, kevesebb mint 2,5 gól (1,55) - Betclic

A Flamengo a 12. helyen áll a bajnokságban és mivel zsinórban két vereséget számlál a mezőny mögötte nagyon közeledik, így teljes egészében nem lazíthat. Mindössze három pontra áll a 17., kiesőhelytől, ennek ellenére a hétvégén is tartalékosan állt fel és kapott ki a második helyre hajtó Grémiótól, előtte pedig a középmezőnyben tartózkodó, de jó erőkből álló Sao Paulo verte meg. A kupa ennek ellenére kulcsfontosságú, az egyetlen utat jelenti az együttes számára, hogy a nemzetközi porondra kijusson. Védelme az egyik legjobb a ligában, 35 bajnokin csak 41 gólt kapott, míg idegenben átlagos, 4-6-8-as mérleget hozott össze. Csatárgondokkal küzd, így egyetlen játékosra építhet, Hernanéra, a másik ütőképes opció egyelőre sérült. Kimarad az első számú kapus és egy kezdő középpályás.

Az Atlético hétvégi eredményéből nem szabad kiindulni, minden edzői ígéret ellenére a csapat erejét erre a mérkőzésre koncentrálta. Hazai pályán rendkívül erős, gólt alig kap, ráadásul a Flamengo gyenge pontja úgy tűnik, hogy támadásban van. Ha sikerülne egyszer feltörni a vendégek védelmét, az már önmagában elég lehet. Szerintünk kevés gólos egyes. Aki ennek tükrében tart a hazaitól, annak a 2,5 gólnál kevesebbet ajánljuk kisebb oddsért

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!