<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Még van érték Ronaldo gólkirályságában

Bár messze a sorozat vége, egy győztest már most megtippelhetünk a Bajnokok Ligájában. Ő nem más, mint a leendő gólkirály: Cristiano Ronaldo. Ha nem sérül meg, senki sem veheti el tőle a címet.

A Bajnokok Ligája legutóbbi kiírásában sikerült megdöntenie Lionel Messi évek óta tartó egyeduralkodását Cristiano Ronaldónak, aki 12 találatával elhódította a legjobb góllövőnek járó címet. A portugálokat szenzációs játékával vb-re lövő Ronaldo ezúttal is az első számú esélyese a gólkirályi címnek. Már csak azért is, mert jelenleg vezeti a tabellát. A Real Madrid eddigi 14 góljából nyolcat vállalt (mindössze négy meccs alatt!). A Madridban most is benne van, hogy legalább az elődöntőig menetel, azaz Cének még nagyjából nyolc meccse van arra, hogy termelje a gólokat.

Tippünk:

Cristiano Ronaldo lesz a BL gólkirálya (1.45) - Betclic

Végső győzelmére ezúttal legnagyobb riválisa, Leo Messi nem valószínű, hogy veszéllyel lesz, hiszen a Barcelona sztárja a csapat utolsó két csoportmeccsét biztosan kihagyja. Az argentin támadó jelenleg hat gólnál tart. Ha vissza is tér a következő szakaszra, nem valószínű, hogy azonnal a régi formájában játszik, különösen több hónapos kihagyás után.

Mellett viszont van egy másik gólvágó, a jelenleg hét találatnál tartó Zlatan Ibrahimovics. A svéd torony a hátán viszi a párizsi alakulatot, azonban két ok miatt sem látunk sanszot a gólkirályságára. Egyrészről ez a PSG nincs azon a szinten, hogy bejusson a legjobb négy közé, azaz jóval hamarabb ki fog pottyanni. Másrészről pedig érdemes megjegyezni, hogy míg Ronaldo eddig mind a négy meccsén be tudott találni legalább egyszer, addig Ibra a hét góljából négyet az Anderlecht elleni találkozón szerzett, az Olympiakosznak pedig még gólt sem lőtt.

Az utóbbi öt év gólkirálya a Bajnokok Ligájában:
2012-13 - Cristiano Ronaldo (Real Madrid) - 12 gól
2011-12 - Lionel Messi (Barcelona) - 14 gól
2010-11 - Lionel Messi (Barcelona) - 12 gól
2009-10 - Lionel Messi (Barcelona) - 8 gól
2008-09 - Lionel Messi (Barcelona) - 9 gól

A Betclic jelenleg 1.45-ös szorzóra adja CR7 gólkirályságát, amelyben mi még látunk azért értéket. Ibrahimovic és Messi egyaránt ötszörös pénzt ér, a többiek már jóval kisebb eséllyel szállnak harcba.

 
 
  • 1sensey872013november21.10:44ÚjVálasz

    Azért van ott még pár gólgyáros. Dino Costa-át azért megkockáztatnám, hogy beéri..

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!