<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 2 tenisz, 3 foci, 6.76-os odds

Két női mérkőzésre fogadunk a luxemburgi tenisztornán, de hoztunk osztrák, holland és finn focit is.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

05391. A. Petkovic - M. Minella, 1 (1.40) - tenisz, Luxemburg női egyes, 12:00

A sérülése után újra az élmezőnybe vágyó német, Andrea Petkovic most egy hazai színtéren pályára lépő luxemburgival, Mandy Minellával fog összecsapni az első fordulóban. Minellanak előny lehet a hazai közönség, hiszen igazán kiemelkedő eredményt az év során, de úgy karrierjét tekintve sem ért el. A tenisze nem a legkiemelkedőbb, ennek pedig pont fordított képe Petkovic, aki járt már a Top 10-ben, csak egy makacs vállsérülés, illetve bokasérülés is hátráltatta többször. Igazán kemény, és agresszív teniszt játszik a német. Az igazat megvallva, ha jó formában van, és jó napot fog ki, bárkire veszélyes teniszt tud a pályára tenni. Akár hazai pálya, akár nem, Minellának ez egy teljesen más szint, és úgy gondoljuk, elvérez hazai pályán az első körben.

05525. L. Siegemund - F. Schiavone, 1 (1.40) - tenisz, Luxemburg női egyes, 12:00

Gyorsulnak az események, és a versenyek is így az év végéhez közeledve, most Luxembourgban rendeznek majd hétfőtől egy WTA versenyt, ahol rajthoz áll többek közt Petra Kvitova, illetve a most torna győzelmet arató Caroline Wozniacki is. A mi meccsünk most egy német és egy olasz közt zajlik majd. Siegemund idén egyáltalán nem fut rossz idényt, hiszen 29 évesen talán karrierje csúcsán jár, és már a TOP 30-ba is beverekedte magát. Köszönhető ez jó salakos szezonjának is. Stuttgartban és Bastadban döntőzött, a svédországi viadalt meg is nyerte. Most viszont kemény pályán kell bizonyítani mindkettejüknek, és hát Schiavone tenisze nem épp kemény pályára való, pláne nem fedett pályán. Bár nem szabad lebecsülni az olaszt, aki 2010-ben megnyerte a Roland Garrost, Siegemund agresszívebb tenisszel rendelkezik, míg Schiavone főként lassítja a játékot, többször is nyesésekkel operál. Benne van már a korban, ami tiszteletre méltó, hogy 36 évesen is képes jó szinten teniszezni, ám ide érzésünk szerint ez most kevés lesz, és a német jut a második körbe.

09701. HIFK - Kuopio PS, 1 (1.70) - finn bajnokság, 17:30

A finn első ligában már csak két forduló van hátra. Tétje a mérkőzésnek inkább csak a hazaiak számára van, mivel még nem biztosította be bennmaradását a gárda. A HIFK jelenleg 33 ponttal a tizedik helyen áll, csak kettővel előzi meg az osztályozós pozícióban lévő Inter Turkut. A gárda jó formát mutat hetek óta, szeptember eleje óta nem kapott ki. Odahaza még így sem túl erős, statisztikája 4-5-6. A KPS a középmezőnyben végez, 43 pontos, a hetedik helyről nem nagyon tud elmozdulni. A formája gyenge, szeptember eleje óta nem győzött, az utolsó négy bajnokiján kikapott. Vendégként egyébként sem acélos (4-4-8). A HIFK-nek még kellenek a pontok, a motiváltabb házigazda legyőzi ellenfelét.

33752. Liefering - Wacker Innsbruck, 1 (1.45) - osztrák másodosztály, 18:30

Az osztrák második vonalban a listavezető a hatodik helyezettet fogadja. A piros-fehérek 31 ponttal magabiztosan vezetnek, hazai környezetben mind az öt bajnokijukat megnyerték, gólkülönbségük 14–4. A formájuk remek, veretlenségüket továbbra is őrzik. A támadófutball az erősségük, legutóbb öt gólt szereztek a FAC Wien vendégeként.

Az innsbruckiak a középmezőnyben állnak, 15 pontosak, de idegenben nem megy a csapatnak: statisztikája vendégként 0-2-4. A zöld-feketék hullámzóan teljesítenek, otthon gyűjtögetik a pontokat, de ha kimozdulnak, elfogy a tudomány. Ma sem lesz esélyük a pontszerzésre, nyer az éllovas.

18337. Ajax 2 - De Graafschap, 2.5 gól felett (1.40) - holland másodosztály, 20:00

A holland másodosztályban az Ajax második csapata 16 pontos, a játéknap előtt a 8. helyen állt, de egy győzelemmel a második pozícióba léphet előre. Otthonában nagyon erős, 4-1-0-ás mérlegéhez 22-5-ös gólkülönbség társul! A formája hullámzó, a hazai siekreket idegenbeli botlások váltogatják. A De Graafschap rosszul kezdte a bajnokságot, 9 fellépésen 10 egységet szerezve csak a 16. a tabellán. Idegenben egyszer ikszelt, háromszor kikapott. A kék-fehérek rossz passzban vannak, az utolsó öt meccséből négyet elveszített. Ma sem a vendégek az esélyesek, de a gólokban biztosabbak vagyunk. Az Ajaxnak 7/2, a vendégeknek 6/3 az over/under mérlege.

 
 
  • 4baktertibor2016október18.21:01ÚjVálasz
    Idézet: potrien11
    Szia! Dortmund nem nyer Lisszabonban(1X),és a Sevilla nyer Zágrábban.(2).
    ...

    De nyer....sajnos. 0-1 oda. Mivel már én is játszottam, nem jött a megérzésed. Hihetetlen, hogy az egyyetlen qwa vendéggyőzelem pont a ge.i Dortmundé, és naná, hogy megint 1 qwa meccs vitte el!!!

     
  • 3potrien112016október18.10:08ÚjVálasz
    Idézet: baktertibor
    Jó tipp volt. Holnapra esetleg van valami megérzésed?
    Köszi!
    ...

    Szia! Dortmund nem nyer Lisszabonban(1X),és a Sevilla nyer Zágrábban.(2).

     
  • 2baktertibor2016október17.21:48ÚjVálasz

    Jó tipp volt. Holnapra esetleg van valami megérzésed?
    Köszi!

     
  • 1potrien112016október17.05:35ÚjVálasz

    Az Innsbruck a nálam X2. Alig van esemény,ilyenkor szeretnek viccesek lenni a srácok.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!