<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.75

Kiesőjelöltet veretünk a svéd élvonalban

Habár a Göteborg jó eséllyel idén nem lesz ott a dobogósok közt a svéd élvonalban, a szinte biztos kieső Gefle ellen magabiztos sikert várunk tőlük hazai pályán.
Svéd bajnokság
Göteborg - Gefle
Hétfő, 19:00 óra

A Göteborg jó eséllyel lemarad az idén a dobogóról. A kék-fehérek a 25. fordulót követően a 4. helyen állnak, 42 pontjuk döntő többségét viszont odahaza szerezték, mérlegük 9-2-1. A formájuk meglehetősen szeszélyes, mert míg a Gamla Ullevi-ben remekelnek Jörgen Lennartsson fiai, addig a túrákon sokkal kevésbé eredményeket - legutóbb a bajnokságban a Kalmarnál kapituláltak (4-2). A vereség után a kupában vigasztalódtak Hysenék, egy hatost rúgtak egy kiscsapatnak, így jutva tovább a harmadik kanyarba. A keretben vannak hiányzók, méghozzá a támadósorban van két sérült center.

A Gefle 16 ponttal a 15. helyen áll, jó eséllyel búcsúzik az élvonaltól a gárda, mivel hat egység a lemaradása az osztályozós pozícióban lévő Helsingborgtól. A klub mindent megpróbált, a gyenge rajt tuán a nyáron edzőt váltott, jött Thomas Andersson a padra, de vele sem sikerült a megújhodás. AZ elmúlt hetekben azért két döntetlen összejött, de ez még mindig édes kevés az üdvösséghez. Vendégként 2.2.8.as mérleget hozott össze, gólkülönbsége a tőrákon 11-25. Egy kezdő bekk eltiltását tölti majd, a középpályán pedig egy sérült marad ki.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

14315HHendikep 0:11.75

A Göteborg minden bizonnyal lemarad a dobogóról, ám otthonában nem nagyon ismer kegyelmet. A Gefle kerete lényegesen gyengébb - tavasszal 6-2-re nyertek a kék-fehérek idegenben is, az előző két kiírásban pedig 3-0-ra és 4-0-ra győzött a Göteborg. Ma is meglesz a kétgólos differencia, természetesen a hazaiak javára. Tippünk tehát hendis hazai!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!