<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Remek oddsok két BL-meccsel

Remekül fizető ötletre leltünk a Leicester-Köbenhavn derbin, de a Porto idegenbeli esélyeit sem hagyjuk figyelmen kívül.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

12658. Leicester - FC Köbenhavn, 2 vagy 3 gól születik (1.90) – Bajnokok Ligája

Alighanem kevesen gondolták volna, hogy kér kör után a Leicester áll az élen, a Köbenhavn pedig a második helyen a BL G-csoportjában. Az angol bajnok még gólt sem kapott: 3-0-ra verte a Bruges-t, majd 1-0-ra a Portót. A dánok is bekezdtek, hiszen 1-1-es eredménnyel törtek haza Portugáliából, majd 4-0-ra elpáholták a belgákat. Ha Jensenék kedden is jó eredményt érnek el, akár a továbbjutás is szóba kerülhet velük kapcsolatban, és bizony nagyon úgy fest, hogy nehéz legyőzni őket.

A dán bajnokság éllovasa 8-5-0-s mérleggel áll odahaza, és tétmeccsen május 22-én szenvedett vereséget legutóbb. Vagyis minden sorozatot figyelembe véve 21 (!) meccs óta nem kapott ki, és egyáltalán nem vehető biztosra, hogy a Premier Legue-ben botladozó (a 13. helyen szerénykedik...) Leicester képes lesz legyőzni…

Hazai oldalon Mendy és Okazaki játéka kérdéses, míg a Köbenhavn mindenkire számíthat. A merészebbek akár a gólváltást is megkockáztathatják, mi kettő vagy három találatot várunk.

14954. FC Bruges - FC Porto, 2 (1.90) - Bajnokok Ligája, 20:45

A belga együttes még vár első pontjára és góljára a BL G csoportjában. Előbb a Leicester nyert nála simán (0–3), majd a Koppenhága is kiütötte a kék-feketéket (4–0). A bajnokságban sem nyújtanak kiegyensúlyozott teljesítményt Vossenék, tíz mérkőzésükből már négyet elveszítettek (5-1-4). A Porto a dánokkal nem bírt hazai pályán (1–1), majd kikapott az angol címvédőnél (Leicester, 1–0), így jelenleg csak egy pontja van a csoportban. A bajnokságban jól megy a kék-fehéreknek, sorra nyerik a meccseiket, két hete a bajnokságban, a múlt hétvégén pedig a kupában aratott fölényes sikert. Nuno Espirito Santo alakulatának muszáj lesz nyernie a továbbjutáshoz, és erre ma minden esélye megvan. A Bruges nincs formában, ezt kihasználhatják a portugálok.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!