<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Ibráékon is átlép a száguldó Liverpool?

4-1 és 5-1. Nem kegyelmezett ellenfeleinek a Liverpool az Anfield Roadon. A hétfő esti rangadón szenzációs szorzót ér a Klopp-fiúk újabb diadala…
Angol bajnokság
Liverpool - Manchester United
Hétfő, 21:00 óra

Az utolsó meccs a Premier League nyolcadik fordulójának igazi rangadója: a Manchester United Liverpoolban szerepel. A negyedik helyezett házigazda négy mérkőzésből álló nyertes sorozatot tud maga mögött, köztük a címvédő Leicester City (4-1), valamint a Chelsea (2-1) legyőzésével. A manchesteri Vörös Ördögök mérlege már kevésbé impozáns, a legutóbbi négy meccsből csupán egyet nyertek meg, és kikaptak a városi rivális Manchester Cityn kívül a Watfordtól is.

A Liverpoolnál hosszú a sérült játékosok nevét tartalmazó lista, a keretből hatan bajlódnak kisebb-nagyobb problémával, ám nem kizárt, hogy Lallana, Lovren vagy éppen Wijnaldum végül ott lesz a pályán. Jürgen Klopp hihetetlenül erős támadósort hozott össze, igazából senkit sem lep meg az eddigi hét bajnokin összehozott 18 találat. A Pool úgy áll jól a tabellán, hogy eddig csak kétszer játszott az Anfield Roadon: a Leicestert 4-1-re, a Hull Cityt 5-1-re verte.

Jóllehet ekkora különbség hétfő este nem várható, a hazai sikerre jó esélyt látunk. Mourinho együttese ugyanis egyelőre közel sem teljesít félelmetesen, szeptember közepén például egymást követő három meccset (az egyik a Feyenoord elleni Európa-liga-ütközet volt) is elveszített. Ugyan Ibra már négy bajnoki gólnál jár, a támadójáték sokszor esetleges, és a védelem is mutat furcsa dolgokat: ezt legutóbb a Watford is szépen kihasználta (3-1).

09404. Liverpool - Manchester United, 1 (2.20) - Tippmix

Egy rangadó persze mindig más, nem vitás, hogy a MU tele van sztárokkal, a portugál szakvezető Jonesra nem számíthat, míg Shaw és az eddig nem sokat mutató Mhitarjan játéka bizonytalan.

Úgy véljük, ha a Coutinho, Firmino, Mané trió jó napot fog ki, és a többiek is olyan hatékonysággal segítenek, mint eddig (Milner négy, Lallana három találatnál jár), akkor két-három találatot hétfő este is összehozhat a Liverpool – ez pedig minden bizonnyal győzelmet érhet a házigazdának.

 
 
  • 1huntippp2016október16.19:13ÚjVálasz

    Facebook: https://www.facebook.com/HunTipp/ Statisztika: http://huntipp.wixsite.com/huntipp/statisztika Duplázó: 18nap: +18alaptét HunTipp

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!