<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Angol bajnoki és a Bayern BL-meccse

Döcög a Bayern szekere, szerintünk nem gáláznak majd szerda este sem a bajorok, az angol kettőben pedig gólokra hajtunk pazar szorzóért cserébe.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

07244. Cardiff - Sheffield Wed., 2.5 gól felett (2.05) - angol másodosztály, 20:45

Komoly gondban van a szebb napokat is látott Cardiff csapata, hiszen a 13. fordulót mindössze 11 ponttal várta a kieső zóna közeléből az együttes. Ezt elsődlegesen instabil védelmének köszönheti, amely máris 20 kapott találatnál jár, ehhez pedig a 10 lőtt gól kevés. Saját közönsége előtt sem teljesít jól a csapat: 2 siker mellett immáron 4 vereséget számlál. A Bristol elleni 2-1-es győztes meccsről érkezik erre a találkozóra, tehát van mire építeni, kérdés hogy a formát sikerül-e erre a találkozóra átmenteni...

A Sheffield az előző idényben osztályozót játszhatott, ám végül a Hull ellen nem sikerült kiharcolni a feljutást. Ezúttal is cél a legjobb 6-ban végezni és ehhez a rajt adott is: 6-2-4 mérleggel állnak jelenleg, melyből idegenben 2-2-2 sor jött össze. A védelem és a támadósor is átlagos a maga 14-14-es gólkülönbségével, idegenben a legutóbbi két bajnokiját viszont megnyerte a csapat. A Cardiff és a Sheffield is erőt meríthet a hétvégi bajnokijából, szerintünk egy háromesélyes mérkőzésre van kilátás, a gólokban viszont látunk értéket - elsődlegesen a Cardiff játékára alapozva. Az előző idényben egy 4, illetve egy 3 gólt hozó összecsapást játszottak, szerintünk most is eljuthatnak háromig a felek.

13195. Bayern München - PSV, 1 és 4.5 gól alatt (1.80) - Bajnokok Ligája, 20:45

A D-csoportban a 3 pontos Bayern ezúttal az 1 ponttal álló hollandokat látja vendégül. A müncheni együttes a Rosztov ellen gálázott (5-0), azonban az Atletico otthonában nem tudta hozni saját játékát és végül ki is kapott (0-1), a spanyoloknak még egy kihagyott büntető is belefért abba a meccsbe. A bajnokságban sem mutat elképesztően jó játékot a bajor csapat: 1-0-ás kiizzadott siker a Hamburg ellen, majd két döntetlen (Köln 1-1 és legutóbb Frankfurt 2-2).

A PSV-nek sem megy igazán a szekér, hiszen a legutóbbi két bajnokiján csak remizett a címvédő, a Rosztov ellen pedig hiába játszott jól, végül be kellett érnie egyetlen ponttal (2-2). Sok a sérült hazai oldalon: Bernat, Dorsch, Costa, Martínez, Ribery és Vidal sem egészséges, ez tovább nehezíti Ancelotti helyzetét. A PSV miden bizonnyal átadja majd a területet a német csapatnak és elsődlegesen a védekezésre fókuszál, de a Bayern formáját elnézve gálameccsre nincs sok esély, a PSV azért nagyobb játékerőt képvisel, mint az orosz Rosztov.

 
 
  • 1asgard2016október19.21:19ÚjVálasz

    Sanszos;hiszen csak kettőt rámoltak be húsz perc alatt

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!