<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Két francia ötlet, 5.98-as szorzó

A francia élvonalból és másodosztályból szállítottunk péntekre 1-1 merészebb elképzelést, melyek 2.85-ért és 2.10-ért fogadhatóak Tippmixen.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

32258. Strasbourg - Auxerre, X (2.85) - francia másodosztály, 20:00

A Strasbourg újoncként remekül kezdte a szezont, azonban ezt komoly visszaesés követte és immáron 5 bajnoki forduló óta nyeretlen. A 11. hely nem nevezhető rossznak, hiszen a korábban szebb napokat is látott csapat hosszú évek elteltével térhetett vissza ebbe az osztályba, elsődleges cél a tagság megőrzése. Otthon a 2-2-1 mérleg nem rossz, viszont a Valenciennes elleni 4-2-es hazai vereség intő jel lehet. Az Auxerre 9 ponttal a kieső zóna tagja jelenleg, pedig elsődleges cél, hogy erős középcsapatként a mezőny első felében végezzen. A legutóbbi fordulóban a Laval 2-0-ás legyőzésével végre megszakította 6 meccses nyeretlen szériáját, ez talán kimozdítja a gödörből a gárdát. Kiegyensúlyozottnak tűnnek az erőviszonyok ebben a párosításban, az Auxerre pontért utazik az újonchoz péntek este és ez szerintünk össze is jöhet nekik.

36251. Monaco - Montpellier, 1 és 1.5 gól felett (2.10) - francia bajnokság, 20:45

A 10. fordulót rendezik a hét végén a francia első ligában. A Monaco a harmadik helyen áll, 9 meccsen 19 pontig jutott, otthonában eddig remekel, statisztikája 3-1-0. Gólkülönbsége is rendben lévő, tíz lőtt góljára csak négyet kapott. Utolsó három hazai fellépésén nem hibázott. A formája összességében mégis szeszélyes. Október elején kivégezte a Metzet idegenben (0–7), majd kikapott Toulouse-ben (301), a héten pedig játszott egy döntetlent Moszkvában (CSZKA, 1–1). Ez utóbbi fontos pont volt, a kár a továbbjutás is múlhat rajta.

A Montpellier szezonja eddig nem alakul fényesen, tíz pontjával csak a 15. helyet foglalja el. Vendégként még nyeretlen, két döntetlen mellett kétszer kikaptak a narancssárga-kékek. Egy hosszúra nyúlt rossz sorozatot zárt le a gárda a múlt hét végén a Caen hazai legyőzésével (3–2). Ma a Monaco az esélyesebb, nyernek is a piros-fehérek, és jó eséllyel esik még két vagy inkább több találat.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!