<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.75

Remekül fizető tipp a Pool hazai meccsére

Azért az nem járja, hogy a Pool kétszer is impotens támadójátékkal rukkoljon elő egy héten kétszer az Anfield Roadon...
Angol bajnokság
Liverpool - West Bromwich
Szombat, 18:30 óra

Jürgen Klopp együttese 8 fordulót követően 17 egységével a 4. helyen tanyázik. A tabella eleje nagyon szoros, így egy sikerrel több pozíciót is lehet előzni. Moutinhoék az Anfield Roadon a Hullt és a Leicestert alaposan elverték, hétfőn viszont nem bírtak a Manchester Uniteddel, és a szezonban másodszor nem tudtak gólt szerezni. Pedig a keret rendben van, csak Ojo és Joe Gomez sérült. A 4-3-3-as felállás továbbra is működőképes, elől Sturridge mellett Mané és Firmino lehet a két szélső, a középpályán Henderson, Can és Coutinho kaphat szerepet, míg a bekksor a Clyne, Matip, Lovren, Milner négyesből állhat össze. A forma rendben van, a támadófutball pedig garantált a vörösöknél.

A birminghami alakulat 10 pontjával a 12. pozícióban állomásozik, mérlege 2-4-2, idegenben 1-2-1-es sort tudnak felmutatni a csíkosak, ehhez 3-3-as gólkülönbséget hoztak össze. Tony Pulis menedzser csapata az elmúlt három bajnokiját egyaránt döntetlenre adta - a Sunderlandnál és a Stoke-nél nem rossz az iksz, a Tottenham elleni hazai remi pedig ugyancsak abszolút vállalható eredmény. A WBA - csak úgy, mint a menedzser korábbi alakulatai - nagyon szervezett, a 4-1-4-1-es hadrendhez megvannak a szereplők. A védekezésre összepontosít a társulat, ennek megfelelően mindössze 8-szor zördült meg Foster hálója, viszont a támadósor nem brillírozik, Chaldiék kilenc gólt rúgtak. A csúcsék Rondon, mögötte Fletcher és Chaldli a két belső középpályás, a széleken Phillips és Mc. Clean ingázik. Chris Brunt felépült sérüléséből, legutóbb már csereként pályára lépett a Tottenham ellen. Evans eltiltott lesz.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

2757204Liverpool és 2.5 gól felett1.75

A WBA-t nem könnyű legyőzni, eddig ez csak az Evertonnak és a Bournemouthnak sikerült. Viszont a rázós mérkőzések majd most következnek Evansék számára. Ma mindjárt itt lesz az első - azt gondoljuk, hogy a West Brom ma pont nélkül marad, a Liverpool bedarálja a vendégeket. tippünk így: 1-es és +2.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!