<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.80

Van ötletünk a szombat esti olasz rangadóra

Szombat este igazi olasz rangadó vár az olasz futball szerelmeseire, hiszen a címvédő és éllovas Juve a Milan csapatánál vendégeskedik, mi pedig értékes oddsra leltünk.
Olasz bajnokság
Milan - Juventus
Szombat, 20:45 óra

Az biztos, hogy bárhogy is teljesít egyik vagy másik csapat az aktuális szezonban, az idény egyik leginkább várt meccse mindig egy Milan-Juve (vagy Juve-Milan) összecsapás. Ráadásul ezúttal mindkét csapat remek formát mutat, így pláne pikáns összecsapás elé nézünk, sportfogadási szempontból viszont annál nehezebb a helyzet...

A Milan a 2012-13-as szezonban begyűjtött bronzérem óta képtelen odaérni az élbolyba és az elmúlt 3 szezonban csupán erős középcsapatnak mondhatta magát, esélye sem volt felvenni a versenyt a Juventus, a Roma vagy épp a Napoli csapataival. Most azonban mintha valami megindult volna Milánó piros-fekete oldalán: a 3. helyről várhatja a csapat a 9. fordulót, a legutóbbi 6 bajnokin nem szenvedett vereséget a csapat és a Fiorentina elleni idegenbeli 0-0 is biztató eredmény. Legutóbb a Chievo otthonában úgy nyertek 3-1-re, hogy a csapat gólzsákja, Bacca kisebb sérülése miatt csak csereként lépett pályára. A Sassuolo ellen is hihetetlen feltámadást produkált a csapat: már 3-1-re is vezetett a Sassuolo, de végül a Milan 4-3-mal behúzta mindhárom pontot. A támadósor tehát remek formában van, a védelem ugyanakkor a korábbi évekhez hasonlóan ezúttal is sebezhető.

A Juve jó úton halad az újabb címvédés felé, miután 21 pontjával vezeti a mezőnyt. Zsinórban 4 győzelmet számlál, ez pedig annak tükrében remek eredmény, hogy a BL-ben is helyt kell állnia a csapatnak. Ott sem vallanak szégyent a zebrák: Lyonban emberhátrányban nyertek 1-0-ra Buffon remek teljesítményének (is) köszönhetően, de a Dinamo Zagreb elleni idegenbeli 4-0 is lehengerlő. Allegri azonban nem áll jól sérültek tekintetében: a védelemben sérült Chiellini, míg a támadósorban Mandzukic hiányzik, de az Asamoah-Pjaca-Rugani hármasra sem számíthat szombat este.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

29778HMindkét csapat szerez gólt (IGEN)1.80

A Juve eddigi egyetlen vereségét idegenben szenvedte el, ráadásul épp Milánóban vérzett el az Inter vendégeként (1-2). A másik három vendég fellépésén viszont úgy tudott nyerni, hogy gólt sem kapott (Lazio 1-0, Palermo 1-0, Empoli 3-0). A Milan otthon áll jelenleg 3-0-1 mérleggel, de csak a Lazio elleni hazain nem kapott gólt. A Sassuolo-Udinese-Torino hármas mindegyik tagja bevette a kapuját, összesen hat alkalommal. Mint ismert, Allegri 2010 és 2014 közt a Milan csapatát irányította, ezt követően 4 bajnoki és egy kupameccsen vezette a Juvét volt csapata ellen, melyből mind a 4 bajnokit megnyerte, ráadásul a kupadöntőt is behúzták hosszabbítást követően. Ha valaki, akkor tehát ő tudja a Milan ellen a nyerő taktikát. Az említett 4 bajnoki meccsből kettőt játszottak Milánóban: 2014 szeptemberében 1-0-ra, míg 2016 áprilisában 2-1-re nyert a Juventus.

Amit tehát tudunk a meccs előtt, hogy két remek formában lévő csapat találkozik, viszont az is biztos, hogy a Lyon elleni emberhátrányos siker sokat kivett fizikálisan a vendégekből. Emellett Chiellini hiánya is érezhető a védelemben, Bonucci pedig magánéleti problémái miatt lehet gyenge pont (ha játéklehetőséget kap). Ez pedig egy olyan támadósor ellen, mint a jelenlegi Milané, veszélyes lehet, a Bonaventura-Bacca kettős bármikor képes villanni. A vendégeknél pedig a Dybala-Higuaín kettős képes ugyanerre a sebezhető piros-fekete védelem ellen (Higuaín a Napoli színeiben 2013 és 2016 közt összesen 4 bajnoki gólt lőtt a Milannak), vagyis a mindkét fél betalál opció jó választásnak tűnik erre a rangadóra.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!