<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.75

Hiba lenne kihagyni az Arsenal meccsét

A BL-ben gálázó Arsenal hétvégén is verhető ellenféllel találkozik az újonc Middlesbrough személyében, így nem is kérdéses, mire fogadunk.
Angol bajnokság
Arsenal - Middlesbrough
Szombat, 16:00 óra

Arsene Wenger együttese rátalált a helyes útra. Az ágyúsok sorra nyerik mérkőzéseiket, a BL-ben és a Premier League-ben egyaránt menetelnek. A bajnokságban 19 egységgel a 2. helyen állnak, az Emirates-ben 3-0-1-es mérleggel - a nyitófordulóban a Pool győzött Londonban, azóta ott is brillíroznak Özilék. A piros-fehérek 19 gólt vertek már a pontvadászatban, szerdán a BL-ben pedig egy hatost - ennek a Ludogorets itta meg a levét. A keretben Welbeck és Mertesacker sérült, Xhaka eltiltását tölti - Coquelin lehet Cazorla mellett a másik szűrő.

A Borough nagy reményekkel és jó igazolásokkal vágott neki a Premer League-nek, ám egyelőre nem megy a piros-fehéreknek, 6 pontjukkal csak a 17. helyen várják a játéknapot. Idegenben megy jobban Karanka mester fiainak, 1-2-1-es mutatójuk nem hangzik rosszul (Sunderlandben győztek, az Evertonnál kaptak ki). A formájuk ugyanakkor pocsék, augusztus 21-e óta nem nyertek a bajnokságban, utolsó öt bajnokijuk közül négyet elveszítettek, legutóbb a Riverside-on a Watforddal szemben (0-1). A keretben Leadbitter és Chambers biztosan nem bevethető a mérkőzésen, Husband és Fabio szerepeltetése kérdéses.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

1557804Arsenal és 2.5 gól felett1.75

Alexis Sanchezék ellenállhatatlanul menetelnek, és a Borough sem tudja megállítani az ágyúsokat. Gólos mérkőzésen diadalmaskodnak Walcotték. Tippünk így: 1-es és +2.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!