<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Chelsea, Real Madrid, meg a többiek

Három nagyszerűen fizető tippet gyűjtöttünk csokorba. A finn kalandot két ragyogó meccs követi: irány London és Madrid! Fogadunk?

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

38230. Kuopio PS - PS Kemi, 2.5 gól alatt (1.85) - finn bajnokság, 14:00

A házigazda számára nincs különösebb tétje a mai meccsnek, valószínűleg a hetedik helyen végez. A gárda 46 pontos, otthon volt erősebb (8-3-4), egy pocsék sorozatra tett pontot a legutóbb a HIFK vendégeként. 18–11-es hazai gólkülönbsége van, a mérkőzéseinek kétharmad részén nem volt három találat. A Keminek még remeg a léc, egy pont feltétlenül kellene a biztos bennmaradáshoz, és így az osztályozó elkerüléséhez. Idegenben 3-4-9-es statisztikával rendelkezik, gyenge volt támadásban (8–22). Nagyon rossz szériában van, augusztus vége óta em tudott nyerni, és csak egy pontot szerzett ebben az időszakban. Az idén kétszer találkoztak, mindkétszer 2–0-ra nyert a Kuopio. Ezúttal sem lesz sok gól.

28065. Chelsea - Manchester United, mindkét csapat szerez gólt (1.80) – angol bajnokság, 17:00

Talán kezd magára találni a két angol sztárcsapat. Noha a Chelsea remekül futott neki az idénynek, szeptember közepén megtorpant, a Swansea elleni 2-2-t követően kikapott a Liverpooltól (1-2), majd az Arsenaltól (0-3). Az átmeneti sokkot sikerült kiheverniük Costáéknak, legalábbis erre utal a Hull City és a Leicester elleni győzelem. Vasárnap délután jön a Manchester Utd., amely ugyancsak három bajnoki győzelem után vett vissza a tempóból, legutóbb viszont elhozott egy pontot a Liverpool otthonában, csütörtökön pedig 4-1-re kiütötte a Fenerbahcét az Európa-ligában.

Fábregas és Ivanovics minden bizonnyal kénytelen kihagyni a rangadót, ám sztárokban így sem lesz hiány a hazaiaknál, gondoljunk csak Eden Hazard-ra, Costára, Willianre, vagy éppen Kantéra. Mourinhónak legfeljebb Smallingot kell pótolnia, de még az is lehet, hogy bevethető lesz a belső védő. A szupersztárok (De Gea, Pogba, Ibrahimovic) manchesteri oldalon is felsorakoznak, s bár nagy merészségnek tűnik gólzáport várni, egy-egy találatot mindkét együttes könnyedén összehozhat. „Ikszes” meccsnek tűnik, az 1-1 simán benne van a pakliban – éppen ez az eredmény született idén februárban is a Stamford Bridge-en.

35686. Real Madrid - Athletic Bilbao, 1 és 3.5 gól felett (2.00) – spanyol bajnokság, 20:45

Ramos, Modric és Casemiro nélkül, de a győzelem reményében lép pályára vasárnap este a Real Madrid. A Zidane-együttes igencsak hektikusan teljesít ebben az idényben, ám a legutóbbi két ütközet arról árulkodik, hogy ismét elkapta a fonalat a csapat. A Betis otthonában elért 6-1-es bajnoki sikert a Legia elleni 5-1-es BL-csata követte, vagyis a madridi támadósor igencsak jól teljesít mostanában. Rá is fértek a csapatra a könnyed diadalok, ugyanis egymást követő négy találkozón játszott döntetlent a Real Madrid.

A baszk alakulat legnagyobb gondja, hogy minden bizonnyal számos hiányzója lesz, a hírek szerint De Marcos, Alvarez, Balenziaga, Boveda és a gólgyáros Aduriz játéka is kérdéses. A Bilbao ötször győzött és három veresége van, döntetlent ebben az évadban még nem játszott, és nem hinnénk, hogy éppen Madridban szakad meg a sorozat. Noha a csapatokat mindössze három pont választja el, nem kérdés, ki a találkozó esélyese. A Real az előző évadban 4-2-re és 2-1-re verte a Bilbaót, Madridban pedig a legutóbbi 12 meccsen hazai siker született ebben a párosításban. Nézzük a legutóbbi eredményeket: 4-2, 5-0, 3-1, 5-1, 4-1, 5-1, 5-1, 3-2.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!