<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.85

Új edző, új lendület: hazai siker?

Luigi Delneri vasárnap mutatkozik be hazai közönség előtt az udinei kispadon - szerintünk sikerrel veszi az első akadályt.
Olasz bajnokság
Udinese - Pescara
Vasárnap, 12:30 óra

Gyengén kezdte az idei kiírást a friuliai alakulat. A csíkosak beragadtak a rajtnál, mindössze hét pontjuk van (2-1-5), a válogatott szünet alatt pedig a tulajdonos elérkezettnek látta az időt az edzőváltásra. Érkezett Luigi Delneri, aki rutinjával, tapasztalatával és szakértelmével megfelelő megoldás lehet a gárda összekalapálására. Mert azért annál több van ebben a keretben, mint hogy a kiesés ellen küzdjön. A Dacia Arénában 1-1-2-es mérleggel szerénykednek Pericáék, csak a halovány Empolit sikerült legyőzniük. A játék is pocsék volt heteken keresztül, a múlt szombaton viszont a Juve vendégeként egészen jól futballoztak de Paulék. A végén ugyan kikaptak (2-1), de azért ráijesztettek a bajnokra. Lesznek fontos hiányzói a társulatnak, Lodi, Badu, Kone, Faraoni és Ewandro sérült, tehát minden csapatrészben maradnak ki rutinos futballisták.

A delfinek is hét egységnél járnak, egyetlen "sikerüket" azonban csak a zöld asztalnál érték el a Sassuolo vendégeként. Oddo mester együttese 1-4-3-as összmérleggel rendelkezik, vendégségben pedig 1-1-1 a sora. A kékek igyekeztek erősíteni a nyáron, Pepe, Aquilani és Bizzarri személyében jó pár rutinos futballistát csábítottak a klubhoz - egyelőre azonban nem jönnek az eredmények. A formájuk nem az igazi, legutóbb a Samppal otthon remiztek, előtte a Chievo nyert nála simán. A vendégeknél is lesznek kimaradók, Coda eltiltását tölti, Gyömbér és Manaj sérült - ez három kezdőjátékos, két belső bekk...

29964. Udinese - Pescara, 1 (1.85) - Tippmix

Az az érzésünk, hogy Delneri felrázza a csíkosakat, és a brigád otthon tartja a három pontot. Tippünk így: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!