<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.80

Meg fogsz lepődni, mit várunk Torinóban

Pazar formában lévő olasz együttesek feszülnek egymásnak, a tippünk természetesen ennek megfelelő. Kötelező olvasmány...
Olasz bajnokság
Torino - Lazio
Vasárnap, 15:00 óra

Két élcsapat találkozik vasárnap délután Torinóban. A bikák 14 egységgel a negyedik helyen tanyáznak, otthon 3-1-0-ás sorukhoz 10-3-as gólkülönbség társul - érdekesség, hogy csak az Empoli úszta meg a verést, a Roma, a Fiorentina és a Bologna is beleszaladt a késbe. A bordók formája parádés, szeptember eleje óta nem kaptak ki, az utolsó három bajnokijukat pedig behúzták. A támadójáték nagyon rendben van Mihajlovics mester fiainál, hétfőn ennek a Palermo látta a kárát. Betalált végre Ljajic is, a kreatív irányító kétszer is eredményes volt. Benassiék over/under mutatója 6/2. A 4-3-3-as felállás passzol a kerethez, amelyből két balbekk hiányzik (Molinaro, Avelar), viszont a fiatal Barreca megoldja ezt a posztot.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

32319VTöbb, mint 2.5 gól1.80

A Lazio is 14 pontnál jár, és Simeona Inzaghi legénysége is jó formának örvend: három bajnoki óta nem talált legyőzőre, igaz, legutóbb majdnem megszakadt a sorozat, ám a ráadás ráadásában Immobile büntetőből egyenlített a Bologna ellen (1-1). A társulat rengeteg helyzetet dolgozott és hagyott ki - ezen mindenképpen javítania kell a kékeknek. Parolóék vendégként sem gyengék, Udinében és Bergamóban nyertek, a Chievónál remiztek, csak a Milantól szenvedtek vereséget. A keret nem lesz teljes, elsősorban a védelemmel lesznek gondok. Lukaku és Bastos sérült, Radu pedig eltiltott lesz ebben a csapatrészben. Rajtuk kívül a védekező középpályás Biglia marad még ki.

Mindkét fél felvállalja a nyílt játékot, és ez várható ma is. Helyzetekből és gólokból nem lesz hiány, három találatot tuti, hogy összehoznak a felek. Tippünk így: +2.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!