<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Két meccs, csaknem négyszeres szorzó

Nézzük a hétfői húzósabb oddsokat! Gólokban utazunk Svédországban és Törökországban is - jól jár, aki velünk tart...

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

39236. Halmstad - Sirius, 2.5 gól felett (1.90) - svéd másodosztály, 19:00

Élesedik a helyzet a svéd kettőben, hiszen a jelenlegivel együtt már csak 3 meccse van hátra a két gárdának és mindketten a feljutásra hajtanak. A Halmstad jelenleg a 3. helyen áll, de még ez a pozíciója sem biztos, ugyanakkor ha nem tud feljebb lépni, akkor osztályozót kell majd játszania. A nagy rivális AFC van előtte, velük kell megküzdeniük az egyenes feljutást érő 2. helyért, viszont a forma nem épp őket támogatja. Három forduló óta nyeretlenek ugyanis, a védelem nincs épp topformában, ezalatt a 3 meccs alatt 5 gólt kaptak.

A Sirius élen áll, de tapad rá az AFC, ahhoz viszont nagy fordulatnak kell következnie, hogy a dobogó alsó fokára csússzon, tekintve hogy 6 pont az előnye hétfő ellenfele előtt. A támadósor 51 lőtt góllal toronymagasan a legjobb a mezőnyben, ráadásul az idegenbeli 7-3-3 mérlegénél sem tud senki sem jobbat felmutatni. Mivel mindkét oldalban benne vannak a gólok, ráadásul a védelmek sem mondhatók életbiztosításnak, így a 2.5 gól feletti tippre adott 1.90-es oddsot érdemes lehet megjátszani.

37446. Konyaspor – Fenerbahce, mindkét csapat szerez gólt (1.95) – török bajnokság, 19:00

A tabella alapján két középcsapat találkozik hétfőn, persze a Fener a legkevésbé sem tekinthető annak, csak éppen kissé beragadt a rajtnál. Amíg a házigazda 2-4-1-es mérlehet hozott össze hét bajnoki összecsapáson, addig a vendégek 2-3-2-nél járnak, betudhatóan annak is, hogy az első három meccsükön mindössze egy pontot szereztek. A Konyaspor egyetlen hiányzóval kénytelen számolni, és minden reménye megvan arra, hogy hétfő este is megőrzi a hazai veretlenségét.

Már csak azért is, mert a Fenerbahce nincs kiemelkedő formában: a két bajnoki 1-1 után múlt csütörtökön 4-1-re kikapott a Manchester Unitedtől az Európa-ligában. A legutóbbi évadban mindkét csapat megnyerte a hazai meccsét ebben a párosításban, ugyanakkor a Török Kupában oda-vissza győztek az isztambuliak. Egyetlen találkozót leszámítva a Konyaspor mindig szerzett legalább egy gólt ebben az évadban, és rendszerint a Fener sem úszta meg kapott találat nélkül. Ilyen oddsért kihagyhatatlannak tűnik a gólváltás…

 
 
  • 1aons2016október24.07:45ÚjVálasz

    Nemcsak a formán múlik,és nemcsak az "ilyen" oddsért!Sztem még fontos kritérium a motiváció,a statisztika nem szabad hogy elegendő legyen nem szabad hogy a "csinos"oddsok diktálják jóslatunkat,ha tippünkre nem tudunk megfelelő magyarázatot adni
    nincs értelme fogadni .......

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!