<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 3 focitipp mellé női tenisz

Oroszországban, Dániában és Izraelben kalandozunk focitippeket keresve, teniszben pedig a szingapúri női tenisztorna egyik meccsét szemeltük ki.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

02329. Ka. Pliskova - G. Muguruza Blanco, 1 (1.65) - tenisz, Szingapúr női egyes, 15:00

Megkezdődnek a küzdelmek a fehér csoportban is a szingapúri női év végi világbajnokságon, ahol egy erős csoportban a cseh Karolina Pliskova, és a spanyol, Gabrine Muguruza Blanco néz farkasszemet az első csoportkörben. Mindkét teniszezőt az agresszivitás jellemzi, ez a tulajdonsága repítette idén egészen a Roland Garros trófeájáig Muguruzat, illetve Pliskovát a US Open fináléhoz, amit drámai csatában vesztett el. Karolina Pliskovának is érik már egy Grand Slam trófea. Elképesztő magabiztossággal, és kellő vagánysággal teniszezte végig az évet. Magas játékosról beszélünk, aki a magasságához képest meglepően könnyen mozog a pályán, és nagyon jól variálja a szerváit. Muguruza mostanában nem igen mutatott jó formát, inkább év eleji eredményei miatt, illetve a Grand Slam siker az amely hozzásegítette a világbajnoksághoz, hozzátéve természetesen, nem érdemtelenül. Eddig ketten négyszer találkoztak pályafutásuk során, és csupán az első mérkőzésen diadalmaskodott a spanyol, azóta viszont háromszor kapott ki cseh riválisától. Mi úgy tippelünk, meglehet a negyedik vereség is, Pliskova győzelmét várjuk a fehér csoport nyitó körében.

29537. Zenit Szentpétervár - Gazovik Orenburg, nem szerez gólt mindkét csapat (1.60) - orosz bajnokság, 18:30

A 22 pontos, második helyezett Zenit Szentpéterváron nagyon erős és gólképes: 4-2-0-ás mérlegéhez 15–6-os gólkülönbséget tett hozzá a gárda. A bajnoki cím a cél, eddig jól is mennek Witselék. Formájukra nem lehet panasz, nyertek két bajnokit, verték például a nagy rivális Spartak Moszkvát is, majd csütörtökön Írországban győztek EL-meccsen (Dundalk, 1–2).

A Gazovik az utolsó előtti, pedig eddig zömében otthon léphetett pályára, Háromszor vendégeskedett, statisztikája 0-1-2. Összességében hét pontos, így az utolsó előtti. Biztató jel lehet számukra, hogy egyetlen sikerüket vasárnap érték el (Tom Tomszk, 3–1). Tíz bajnokin eddig összesen hatszor voltak eredményesek. Ma sem várható tőlük gól.

39088. Esbjerg - Midtjylland, 2 (1.55) - dán bajnokság, 19:00

Az utolsó fogadja a harmadik helyezettet a dán első ligában. Az Esbjerg 13 meccsen csak nyolc pontig jutott, a védelme nagyon gyenge, már 27 gólt kapott - ezzel szemben csak 11-et rúgott. Otthonában hajlamos döntetlenezni (1-4-1), egyetlen győzelmét viszont még augusztusban aratta. Kilencszer játszott már +2,5-ös mérkőzést eddig. A formájuk rossz. A vendégek a harmadik pozíciót foglalják el, 23 pontosak, de idegenben nem erősek (2-2-2). A formájuk az idegenbeli kilengések miatt nem tökéletes. Poulsenéknek el kell kezdeniük a felzárkózást a listavezető FC Köbenhavnhoz, mert lemaradásuk már hat pont. Ma nyernek is a vendégek.

15191. Maccabi TA - Maccabi Haifa, 1 (1.50) - izraeli bajnokság, 20:00

Az izraeli élvonal 7. fordulójában az éllovas fogadja a 6. helyen állót. A Maccabi az előző idényben lecsúszott az aranyéremről, amely végül a rivális Hapel Beer Sheva csapatához került és nem titkolt cél, hogy ebben a szezonban visszaszerezze a trófeát az együttes. A rajt remekül sikerült, hiszen 5-1-0 mérleggel vezetik a mezőnyt, egyetlen botlásuk a Beitar ellen jött össze (2-2). A támadósor 3 gólt átlagol meccsenként, míg a védelem stabilan áll a lábán és csupán 4 alkalommal kapitulált eddig (melyből 2 az említett Beitar elleni meccsen történt). A holland Meulensteen által irányított Haifa mindössze egyetlen vereséget számlál eddig, de 3 döntetlenjével máris sok pontot szórt el, a legutóbbi 4 fordulóban háromszor remizett. Alapvetően defenzív csapat, amelyet a 6-5-ös gólkülönbség remekül mutat, vendégként viszont egyelőre nyeretlen. Az előző idényben odaértek a felsőházba és végül a 4. helyen zártak, azonban az El-nek hamar búcsút intettek a Kalju ellenében. Egyértelműen a házigazdának kedveznek az erőviszonyok és ha a Maccabi valóban trónfosztásra készül, akkor hazai pályán nem veszíthet pontokat ilyen párharcok során.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!