<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.90

Kezd a hetet ezzel a csinos szorzóval

Az El-ben is érdekelt Braga a meglepően erősen kezdő, újonc Chaves csapatát látja vendégül hétfő este a portugál élvonalban, mi pedig értékes tippre leltünk.
Portugál bajnokság
Braga - Chaves
Hétfő, 21:00 óra

Az Európa-ligában is érdekelt Braga csütörtök este nagyon fontos pontot szerzett, hiszen döntetlent ért el a török Konyaspor otthonában, így lényegében életben tartotta továbbjutási álmait. Emellett azonban a bajnokságban is helyt kellene állnia a csapatnak, viszont az már most egyértelműnek tűnik, hogy a Porto-Sporting-Benfica hármassal ezúttal sem fogja tudni felvenni a versenyt. A szezont 4-2-1 mérleggel nyitották, ami nem rossz, otthon egyelőre még veretlen a csapat (2-1-0), de saját közönsége előtt hagyományosan erős a csapat. Egy igazán komoly riválissal találkozott a 7 forduló során, azonban a Benfica otthonában 3-1-es vereségbe szaladtak bele. A keretben Pinto (védő, 4/1) és Coutinho (támadó, 1/0) sérült.

A Chaves újonc az élvonalban, miután az előző szezonban 81 pontjával 2. helyen zárta a másodosztály küzdelmeit. Erőn felül kezdett, ez kétségtelen, hiszen 12 pontjával ott van az élbolyban, mindössze 2 pontra hétfő esti ellenfelétől. Elsősorban stabil védekezésére építve igyekszik megőrizni élvonalbeli tagságát és a hátsó alakzat egyelőre jól is működik, mindössze 6 gólt kapott 7 kör alatt. A problémák támadásban jelentkezhetnek, ugyanis nincs kiemelkedő góllövője a csapatnak. Vendégként még veretlen, de a Boavista-Nacional-Arouca hármas nem is túl ütős névsor, ezeknél a csapatoknál tett látogatást eddig az újonc.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

31560022 vagy 3 gól lesz1.90

Bár a Chaves helyét a ligában jól jelzi, hogy a Benfica simán gázolt át rajta, az El-terhelés miatt tartunk tőle, hogy nem vár könnyed 90 perc a Braga együttesére hétfő este, a hazai sikernél sokkal értékesebb tippre leltünk. A Braga eddigi 3 hazai meccsének mindegyike megállt 2-3 gólnál, a Chaves pedig stabil csapat idegenben az eddig látottak alapján. Gólzápor nem várható, de 2-3 gólra jók lehetnek a felek.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!