<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Négyszeres pénz két bátor húzással

Irány Olaszország és Anglia! Gólváltást várunk a Vercelli - Latina bajnokin, az Arsenal pedig elpáholhatja másodosztályú ellenfelét.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

03761. Vercelli - Latina, mindkét csapat szerez gólt (1.90) - olasz másodosztály, 20:30

A Serie B 11. körének keddi játéknapján a 13. fogadja a 19. helyen állót. A Vercelli 3-3-4 mérleggel rajtolt, az előző idényben épphogy a kieső zóna felett végzett, ezúttal magabiztosabb bennmaradást tűzték ki célul. A védelem egyelőre instabil, a Verona otthonában pl. 3 gólt szedtek be, de a legutóbbi 4 fordulóból háromszor kaptak legalább egy gólt a 90 perc során. A Latina a 2014-14-es szezon meglepetés csapata volt, hiszen a 3 helyen zárt, ezt viszont azóta sem sikerült megismételniük, legutóbb a 16. helyen zártak, mindössze 1 pontra a veszélyzónától.

Eddigi 9 pontjukból hatot döntetlen eredménnyel értek el, vagyis mindössze egyszer sikerült győztesen elhagyniuk a gyepet, a sereghajtó Trapanit verték 2-0-ra. Vendégként 0-2-3 sorral áll és a 6-12-es idegenbeli gólkülönbség is sokat elárul a csapatról. Mindkettejükben benne van a gól, az előző idényben is hasonlóak voltak az erőviszonyok, akkor ebben a felállásban 1-1-re végeztek. Az eddig látottak alapján ezúttal is bőven benne lehet a pakliban a gólváltás.

12980. Arsenal - Reading, 3.5 gól felett (2.05) - Angol Ligakupa, 20:45

Az Arsenal nagy sanszot szalasztott el a hét végén, amikor nem tudta legyőzni a Middlesborough-t. Az ágyúsok előzhettek volna, de rúgott gól nélkül nem lehet meccset nyerni (0–0). Pont a támadójáték mondott csődöt, pedig az elmúlt hetekben erre nem lehetett panasz, Sanchezék szórták a találatokat rendesen. A Ligakupában az előző fordulóban a Nottingham Forest otthonában nyertek könnyedén a londoniak (0–4).

A Reading a Championship tagja, a másodosztályban a tabella első felében foglal helyet, otthon erősebb, idegenben kevésbé kiszámítható (3-1-3). A formája szeszélyes, szombaton idegenben nyert, előtte otthon kapott ki. A védelme vendégségben nagyon nem stabil, az Emirates-ben hatványozottan nehéz dolguk lesz a kék-fehéreknek. A Miltont és a Brightont ejtette ki eddig a Reading a sorozatból, mindkétszer voltak találatok a meccseken. Ma akár négy gól is összejöhet - és persze hazai továbbjutás.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!