<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Dárdaiék, Hangáék és osztrák gólok

Osztrák és német kupameccs került terítékre ebben a rovatban, és szó lesz Hanga Ádám együttesének madridi fellépéséről is. Fogadjunk, hogy nyersz!

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

15456. Amstetten - LASK Linz, 2.5 gól felett (1.40) - Osztrák Kupa, 19:30

A legjobb 16 között találkozik egymással a két gárda, a továbbjutás egy mérkőzésen dől el. Az Amstetten az osztrák harmadosztály keleti csoportjában küzd, ám 11 pontjával csupán az alsó régió tagja. A kupában viszont annál jobban megy a csapatnak: az előző körben a másodosztályú Austria Lustenau csapatát búcsúztatták 3-2-vel, a legjobb 64 közt pedig a Wienerberger együttesét verték 3-0-ra. Az előző kupasorozatban nem sikerült bejutniuk a legjobb 16-ba, akkor egy körrel korábban a Rapid Wien búcsúztatta őket 1-1 után büntetőkkel. A LASK épp gyenge periódust fut, 5 bajnoki forduló óta nyeretlen, ráadásul ez idő alatt nyelte a gólokat rendesen. Legutóbb hármat kapott a Wattens otthonában, az előtte lévő 4 meccsen pedig összesen kilencet. Ez rengeteg, így hiába szerzett a támadósor nyolcat az elmúlt 5 derbin, mindössze 2 pontot ért ez. A kupában előbb a Parndorf (3-2), majd a Kalsdorf (2-1) volt az áldozat, de az látható, hogy ezeken a meccseken sem volt sebezhetetlen a védelem. Az Amstetten is könnyen találhat gólt vagy épp gólokat ebben a párharcban és így az over tippel nem lehet gond.

04824. St. Pauli - Hertha BSC, 2 (1.85) - Német Kupa, 20:45

A Bundesliga II-ben a St. Pauli az utolsó helyen áll, tíz meccsen csak öt pontot szerzett a barna-fehér gárda. A csapat rossz formában van, sorra vesztette el a bajnokijait. A kupában egy kört már ment, akkor az alacsonyabb osztályú Lübecknél győztek simán, A Hertha remekel az idén is, reális esélye van a dobogóra.

A kékek a harmadik helyet foglalják el, viszont azért Berlinben gyűjtötték pontjaik többségét, vendégként 1-2-1-es statisztikával rendelkeznek. A kupában az előző fordulóban megszenvedtek, a Regensburg ellen csak büntetőkkel mentek tovább. A forma és a minőség egyértelműen a vendégek mellett szól. Nyernek is Dárdaiék.

15460. Real Madrid - Baskonia Vitoria, 2, hendikep +12.5 pont (1.60) – férfi kosárlabda Euroliga, 21:00

A spanyol topklubok esetében nem ritkaság, hogy az Euroligában csapnak össze: így lesz ez kedd este is. A Real a Hanga Ádámmal a soraiban érkező Baskoniát (korábbi Laboral Kutxa) fogadja. Nem kérdés, hogy a remek idényrajtot vett madridiak esélyesnek tűnnek, ugyanakkor a baszkokat sohasem szabad leírni. A Real Madrid előbb 18 pontot vert az Olympiakoszra, majd hét egységgel győzött a Maccabi otthonában, míg a Baskonia az Efes elleni 85-84-es diadal után – a meccs második szakaszát kissé elszúrva – 78-73-ra kikapott Kaunasban.

A spanyol ligában a Real 4-0-ás, Hanga együttese 4-1-es mutatóval kezdett, hosszabbítás után szenvedett vereséget Barcelonában. Az utóbbi évek rendkívül szoros ütközeteket hozott, ebben a naptári évben ötször találkoztak, a mérleg 3-2 a Baskonia javára. A két Real-siker is rendkívül szoros meccsen (86-80 és 93-88) jött össze, nem hinnénk, hogy a vendégek olcsón adnák a bőrüket…

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!