<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.45

Erre fogadj a Gladbach-Stuttgart derbin

A Mönchengladbach hagyományosan gólerős csapat, kedd este a kupában a másodosztályba visszacsúszott Stuttgart elleni meccsükön is a találatokra hajtunk.
Német Kupa
Mönchengladbach - VfB Stuttgart
Kedd, 20:45 óra

A Gladbach többfrontos küzdelmet vív, a hazai vizek mellett a BL-főtáblájára is bejutott a zöld-fekete sereg. André Schubert vezetőedző alakulata egészen szeszélyes formát mutat: a bajnokságban jobbára bukdácsol, a BL-ben nyert a Celtic Parkban. Otthonában egyébként erős, a Bundesligában 3-1-0 a mérlege, október eleje óta nem találtak be Hahnék a pontvadászatban. Az előző körben a Drochtersen/Assel ellen soványka 1-0-lal léptek tovább Stindlék. Az együttes a 4-2-3-1-es felállás favorizálja, ám a keretben sok a sérült. Moritz Nicolas, Christensen, Dominguez, Doucoure, Hazard és Raffael egyaránt kihagyja a mai mérkőzést, Schulz, valamint Drmic visszatérésére sincs nagy esély.

A Stuttgart tavasszal könnyűnek találtatott a Bundesliga I-ben, így kiesett, és most a második vonalban vitézkedik. A svábok a rajtnál beragadtak, jött is az edzőváltás, azóta valamelyest jobban megy Gentneréknek, bár két hete a Drezdában beszedett 0-5-tel azért nem nagyon tudnak elszámolni a játékosok. A hétvégén nyertek a piros-fehérek, a kisMünchen ellen otthon 2-1-re. Jelenleg a 4. helyen állnak, 10 meccsen 19 egységet gyűjtöttek, gólkülönbségük pedig 15-12 - azért a védelemre nem lehet büszke a társulat. Hosogai és Werner sérült, az alapcsapat viszont bevetésre készen áll.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

42803VTöbb, mint 2.5 gól1.45

A meccsen gólokat várunk - legalább hármat. A svábok is betalálhatnak, így a mindkét csapat szerez gólt opció és ülhet. Az előző kiírásban 4-0-ra és 3-1-re győztek a zöldek. Mai tippünk: +2.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!