<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Barca-zakó, olasz döntetlen

Csaknem húszezer szurkoló előtt fogadja a Zvezda a Barcelonát, márpedig a belgrádi pokolban nem könnyű eredményesnek lenni. Ezen felül van tippünk a Serie A-ból is.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

20932. Crvena zvezda – Barcelona, 1, hendikep +2.5 pont (2.05) – férfi kosárlabda Euroliga, 19:00

A Darüssafaka elleni hárompontos hazai zakót idegenbeli sikerrel feledtette a Zvezda: 85-83-ra diadalmaskodott a Galata otthonában. Egy egyes mutatóval áll a Barca is, amely előbb hat ponttal nyert Kazanyban, majd – hazai pályán - 73-72-re kikapott a Fenertől. A délszláv csapatokat tömörítő ABA-ligában nem nagyon van ellenfele a belgrádi együttesnek, amely kizárólag szerb játékosokkal ér el kiváló eredményeket. Szimonovicsék ebben az évadban először költöznek be a Kombank Arenába, ahol nem igazán kap barátságos fogadtatást a vendégcsapat: minden bizonnyal szerdán is csaknem húszezer szerb fanatikus hajtja majd a házigazdát.

A katalánoknál egyelőre akadozik a gépezet, közel sem teljesítenek úgy, ahogy az elvárható lenne. A spanyol bajnokságban odahaza megnyerték mindkét meccsüket, ám idegenben vegyes a kép: a Manresa kínkeserves (50-56) legyőzése után 13 ponttal kikaptak Bilbaóban. Biztosra vesszük, hogy Belgrádban jelentős nyomás nehezedik majd a katalánokra, és a jelenlegi Barcelona könnyen összeroppanhat, ha nem megy a szekér. Nem kizárt a Crvena zvezda sikere, mi azonban óvatosabbak vagyunk, és 2.5 ponttal megtámogatjuk a szerb házigazdát.

06977. Pescara - Atalanta, 1. félidő X (2.00) - olasz bajnokság, 20:45

Az újonc, jelenleg 17. helyen állomásozó Pescara ezúttal a 8. helyen álló Atalanta együttesét látja vendégül. A Pescara egyelőre nem tudta felvenni az élvonal ritmusát, mindössze egyetlen sikerült számlál 9 kör után, azt is csupán úgy érte el, hogy a szövetség 3-0-ás eredménnyel nekik ítélte a Sassuolo elleni idegenbeli meccset. Vannak viszont biztató eredmények: 2-2 a Napoli ellen otthon, vagy épp 1-1-es döntetlen a Genoa vendégeként.

Az Atalanta évek óta stabil középcsapat a Serie A-ban, jelenleg 4-1-4 mérleggel állnak, a legutóbbi 4 fordulóban pedig nem találtak legyőzőre. Pedig erős csapatokkal találkoztak, de a Napoli (1-0) és az Inter (2-1) legyőzése is összejött végül, a Fiorentina otthonában pedig még sokat érhet a 0-0-ás döntetlen. Ami miatt itt a félidei remire tesszük le a voksunkat, az a házigazda újonc eddig teljesítménye. Az eddigi 9 fordulóból 7-szer döntetlenre végeztek az első 45 percben, az 5 eddigi hazai bajnoki során pedig ez a szám 4. Óvatos és elsősorban stabil védekezésre építő csapatokat várunk a pályára és nem lepődnénk meg azon, ha nem az első félidő döntetne a 3 pont sorsáról.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!