<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 2 sportág, 4 tipp, 6.13-as odds

A Szolnok ismét pályára lép a kosár BL-ben és ahogyan januárban, ezúttal is feladhatja a leckét az olaszoknak. Emellett hoztunk még 3 ötletet a labdarúgó olasz élvonalból is.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

28394. Szolnok – Sassari, 1, hendikep +10.5 pont (1.60) – férfi kosárlabda Bajnokok Ligája, 18:00

Ebben az esztendőben már volt Szolnokon Olaj-Sassari kupameccs, akkor (január elején) a magyar bajnok győzött 86-75-re. A februári visszavágót az olaszok nyerték, méghozzá 16 ponttal. Szerdán újra a Tiszaligetben csap össze a két együttes, ezúttal a most útjára indított Bajnokok Ligájában. A Szolnok kerete jelentősen átalakult, de magyar szinten továbbra is erős, három győzelemmel (Pécs, Sopron, Szombathely) futott neki az NB I-es évadnak.

A Sassari már négy bajnokin van túl: otthon kétszer győzött, idegenben 6, illetve 21 ponttal kikapott. A BL első fordulójában otthon játszottak az olaszok, és 74-70-re legyőzték a lengyel Zielona Gorát. A Szolnok rémes teljesítménnyel mutatkozott be a Bajnokok Ligájában, hiszen a múlt héten 43 pontos vereséget szenvedett az AEK Athén otthonában. A szolnoki kis csarnok légköre nagyon más, s bár nem vennénk mérget a magyar sikerre, tíz ponttal megtámogatva csöppet sem tűnik esélytelennek.

04295. Juventus - Sampdoria, 1 és 4.5 gól alatt (1.50) - olasz bajnokság, 20:45

A címvédő és éllovas Juve a szerdai játéknapon a 15. helyen tanyázó Samp csapatát látja vendégül. A házigazda győzelmi sorozata megszakadt Milánóban, miután a Milan vendégeként képtelenek voltak gólt szerezni, így Locatelli találata 3 pontot ért a piros-fekete riválisnak. Érdekesség, hogy mindkét eddigi vereségét Milánóban szenvedte el a Juve, ugyanis már az Inter vendégeként is elhasalt korábban. Emellett azonban 7 sikere van, vagyis jó úton halad a címvédés felé.

A Sampdoria peches szezont fut és 11 pontjával csak a hátsó régió tagja. Biztató jel, hogy 6 meccses nyeretlen szériáját megszakította hétvégén, hiszen a városi rivális Genoa csapatát 2-1-re múlták felül. Vendégként csupán 1-1-3 sort tudnak felmutatni: az Empoli vendégeként nyertek, iksz a Pescara csapatánál, viszont a Roma-Bologna-Cagliari hármas ellen nem jött össze a pontszerzés. A házigazdánál Chiellini és Asamoah továbbra sem bevethető, Pjaca játéka pedig kérdéses. A Juve minden bizonnyal sikerre éhesen várja ezt a meccset a milánói botlás után és nem is hisszük, hogy borulna a papírforma, ugyanakkor gólzápor sem várható a Samp viszonylag stabil védekezése miatt.

05245. Lazio - Cagliari, 2.5 gól felett (1.55) - olasz bajnokság, 20:45

A Lazio 15 ponttal a hatodik helyen áll, Rómában 2-1-1-es statisztikával - csak a Juventustól kapott ki Simone Inzaghi alakulata, de nem mostanában. A Milantól elszenvedett vereség óta eltelt egy hónap, azóta kékszer nyertek, kétszer döntetleneztek Immobiléék. A támadójátékuk rendben lévő, sok helyzetet alakítanak ki. Vasárnap Torinóban két gólt is szereztek, de ez csak egy pontra volt elegendő (Torino, 202). A Cagliari az újoncok közül a legjobban szerepel, a középmezőny tagja, idegenben egyszer nyert (Inter, 1–2), háromszor kikapott. A védelme még nem állt össze, de az előre játékban jó, gólkülönbsége 16–19. Vasárnap Szardínián kapott ki nagyon, de rá jellemző módon azért rúgott is: a Fiorentina 5–3-re nyert Cagliariában. Ma is felvállalja a nyíltabb játékot a piros-kék csapat. Gólokra érdemes fogadni.

06181. Internazionale - Torino, mindkét csapat szerez gólt (1.65) - olasz bajnokság, 20:45

Egyre kényelmetlenebb a kispad Frank de Boer számára: az Inter nyáron kinevezett holland vezetőedzője egyelőre gyengén szerepel csapatával, a kék-feketék 11 ponttal csak a 14. helyen állnak. A Giuseppe Meazzában sem megy a gárdának, statisztikája 1-2-1, egyedül a Juvét sikerült megverniük Icardiéknak. Az utolsó három bajnokijukat elvesztették Éderék, legutóbb Bergamóban maradtak pont nélkül (Atalanta, 2–1). A Torino Szinisa Mihajloviccsal vágott neki a szezonnak, és a "Bikák" eddig jól teljesítenek. 15 ponttal az ötödik helyen állnak, a formájuk jó, szeptember eleje óta nem kaptak ki, gólratörő futballt adnak le hétről-hétre. Vasárnap a Lazioval döntetleneztek otthon. Ma is simán jók lehetnek egy gólra a bordó-fehérek, és azért az Inter is betalálhat. A gólváltásban van kellő érték.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!