<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.70

Legutóbb ötöt lőtt, szerdán jöhet a folytatás

A violák kezdenek magukhoz térni, és végre gólokat rúgnak. A gyengécske újonc megadja magát a Fiorentinának...
Olasz bajnokság
Fiorentina - Crotone
Szerda, 20:45 óra

Igencsak furcsa szezonkezdést produkált Paulo Sousa alakulata. Egy ideig bizakodhattak a drukkerek, de aztán jött egy kisebb hullámvölgy. Egyszerűen be voltak oltva gól ellen Babacárék. A Stadio Artemio Franchi-ban például 4 meccsen 2-2-0-ás sort hoztak össze a lilák, gólkülönbségük pedig 2-0. A Rómát és a Chievót verték, de a Milannal és az Atalantával nem bírtak Ilicicék. Összességében 12 egységükkel a 11. pozíciót foglalják el. Ennél azért mindenki jobb rajtra számított Kalinicéktól. Az EL-ben menetelnek viszont a fiúk, a múlt csütörtökön a Liberecnél arattak magabizots győzelmet (1-3). Jó hír a szakmai stáb számára, hogy nincs friss sérült a keretben, így a lehető legerősebb összetételben futhatnak ki a pályára Borja Valeróék.

A Crotone tavasszal nagy meglepetésre megnyerte a Serie B küzdelemsorozatát, a klubnál igyekeztek is beerősíteni, de ez olybá tűnik, nem nagyon sikerült. Davide Nicola alakulata mindössze 1 egységet szerzett 9 mérkőzésen, idegenben mind az öt fellépését elbukták a piros-kékek, gólkülönbségük 3-11. Legutóbb végre már otthon futballozhattak Crisetigék, ám emberelőnyben sem bírtak a Napolival (1-2). A formájuk borzalmas, sorozatban ötször kapituláltak. Érdemes megjegyezni, hogy eddig csak egyszer, a Roma ellen nem voltak eredményesek Palladinóék. A keretben nincsen sérült, és eltiltás sem nehezíti a stáb munkáját.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

0502704Fiorentina és 2.5 gól felett1.70

Azt gondoljuk, hogy a Fiorentina elkapta a fonalat, és ma végre már újra gólokat szerez hazai környezetben. A Crotone gyenge, a hazai siker borítékolható, és ha még találatokkal is számolunk, az 1.7-es odds már nem hangzik rosszul a tippünkre, amely így fest: 1-es és +2.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!