<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.55

Nyerő húzás a Roma hétközi bajnokijára

A Sassuolo ugyan ott van az El-ben, továbbra sem mondható topcsapatnak a Serie A mezőnyében. Egy gólra viszont jók lehetnek a Roma ellen, de a farkasok is betalálhatnak.
Olasz bajnokság
Sassuolo - Roma
Szerda, 20:45 óra

A Sassuolo kitört a kiscsapat imázsból, a zöld-feketék immár az EL-ben is szerepelnek, és nem is rosszul. A bajnokságban 13 egységgel a középmezőnyben tanyáznak, A Mapei Stadionban hivatalosan 3-0-1 a mérlegük, de a Pescara ellen a szövetség vette el Eusebio Di Francesco csapatától a győzelmet. A formájuk biztató, a Milantól elszenvedett 4-3-as vereség óta legyőzték a Crotonét, ikszeltek az EL-ben Bécsben majd Bolognában is (1-1). A gárda nem tud teljes kerettel készülni a farkasok fogadására, ugyanis minden csapatrészben van hiányzó. Berardi, az alakulat gólfelelőse még minden bizonnyal kénytelen lesz kihagyni a találkozót, Defrel és Ricci között vagy Matri, vagy Lemmello lesz a center.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

02596HMindkét csapat szerez gólt (IGEN)1.55

A Roma 19 pontjával a 2. helyen áll, lemaradása a Juve mögött mindössze két egység. A bordó-sárgák a Serie A-ban három sikert arattak zsinórban, nyertek az Inter-Napoli-Palermo hármas ellen - viszont valamennyi riválisuktól kaptak gólt. Az EL-ben elszórakozták a meccsük hajráját, így az Austria Wien ki tudott egyenlíteni (3-3). Idegenben azért nem annyira acélos a társaság, 1-1-2-es mutatóval rendelkezik. A támadósor erős, Salah és El Shaarawy között Dzeko a középcsatár. Lesznek fontos hiányzók, Bruno Peers, Vermaelen, Mario Rui, Perotti biztosan kihagyja a mai kirándulást.

Mindkét alakulat inkább az előrejátékban erős. Izgalmas, fordulatos kilencven percet várunk, no és természetesen találatokat. Innen is, onnan is...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!